06 okt

6 procent BTW regeling voor tuinrenovaties verlengd tot juli 2015

De gunstige 6 procent BTW regeling voor tuinrenovaties is verlengd tot juli 2015

De 6% BTW regeling voor bouw- en tuinrenovaties is voor de tweede keer verlengd. De regeling loopt nu tot 31 juni 2015. De regeling zou aanvankelijk tot 31 december 2014 lopen.

Dit is goed nieuws voor alle huizenbezitters die renovatie en herstelwerkzaamheden in en rond de tuin laten uitvoeren. Onder deze werkzaamheden geldt ook tuinaanleg, tuinrenovatie, tuininrichting en allerlei andere tuinwerkzaamheden zoals het plaatsen van blokhutten, tuinhuizen, veranda’s en het aanleggen van verlichting of sierbestrating.

Het verlaagde tarief wordt toegepast op de arbeidskosten voor het aanleggen en onderhouden van tuinen, bij de hiervoor bedoelde woningen. Hieronder vallen ook kosten als de huur van het apparatuur en de voorrijkosten. Over de tuinmateriaal kosten dient het reguliere btw-tarief van 21% te worden betaald. Tevens mag de woning niet jonger zijn dan 2 jaar na het eerste ingebruikneming van de woning.

Uw nieuwe vlonder, beschoeiing, blokhut, veranda, oprit of gazon werk kan nu dus nog voordelig geplaatst of verwerkt worden! Grijp nu uw kans en neem contact met ons op om met een van onze kluspartners in contact te komen. Zij kunnen u helpen uw droomtuin te realiseren.