Logo Gadero
service
Blog

De 10 meest populaire blogs van Gadero TV in 2021

Joanie
Geschreven doorJoanie
Geplaatst04-01-2022

Leest u ook zo graag blogs? Wellicht dat u al een aantal blogs van Gadero heeft gelezen? Hierin vertellen we alles op het gebied van tuinhout, bestrating en vloeren. Vele gingen u voor en gebruikten onze blogs voor hun klusproject(en). Van de stijgende houtprijzen tot tips voor het monteren van een blokhut deur. Op onze site vindt u meer dan 200 blogs over verschillende onderwerpen.

Thermisch gemodificeerd Ayous behandelen

Om u te inspireren hebben wij de meest gelezen blogs uit 2021 voor u op een rijtje gezet! Benieuwd welke dit zijn? Lees snel verder.

1. Houtprijzen 2021, schaarste en gekte

Op de eerste plaats staat de blog “Houtprijzen 2021, schaarste en gekte”. Deze blog beschrijft de houtschaarste die in 2020 ontstond. Wilt u hier graag meer over weten? U leest het in deze blog.

Heeft u klusplannen dit jaar? Met onze vroegkoopkorting weken koopt u uw voorjaarsproject met korting. U bepaalt zelf in welke week er geleverd wordt, uiterlijk de eerste week van maart. Zo weet u zeker dat uw producten tijdens de houtschaarste worden geleverd. Meer weten? Bekijk de vroegkoopkorting actie.

Wel of niet isoleren van uw overkapping

2. Wel of niet isoleren van uw overkapping?

In deze blog vertellen wij welke isolatie mogelijkheden er zijn. Of het nu gaat om een terrasoverkapping of opbergplek voor uw tuinspullen. Een goede isolatie zorgt ervoor dat u en uw spullen droog en schimmelvrij blijven. Bent u benieuwd naar deze opties? Lees de blog ”Wel of niet isoleren van uw overkapping”.

ipe vlonder rond zwembad

3. Wat zijn geschikte vlonderplanken voor een zwembad?

Bent u op zoek naar planken voor een vlonder om uw zwembad? In de blog “Wat zijn geschikte vlonderplanken voor een zwembad?” vertellen wij welke hardhouten en composiet terrasplanken ideaal zijn voor deze situatie.

hardhouten vlonderplanken loods

4. Houtprijzen dalen iets

In oktober 2021 merken we dat de prijzen van hout niet meer stijgen, maar iets dalen. In de blog ‘Houten prijzen dalen iets’ lichten wij deze ontwikkeling toe. Profiteer van deze daling en combineer dit met onze vroegkoopkorting door nu te bestelling.

Ayous gevelbekleding wand

5. Ayous behandelen met beits of olie

Ayous heeft in bijna alle gevallen al een behandeling gehad, namelijk thermisch gemodificeerd. Dit zorgt voor de langere levensduur. Ayous hout heeft een luxe, warme kleur met relatief lange lijnen, zeer weinig noesten en moderne look. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het mooie Ayous hout leest u in onze blog "Ayous behandelen met beits of olie" hoe u deze houtsoort behandelt. In onze blog “Ayous behandelen met beits of olie” leest u hoe u Ayous kunt behandelen. Laat u inspireren door ons assortiment Ayous hout.

Onkruid tussen tegels

6. 4 tips om onkruid tussen tegels te verwijderen

Wilt u geen last hebben van onkruid? Onkruid zit vaak tussen uw tegels op het terras, het tuinpad, de oprit of andere bestrating. Wij vertellen in de blog “4 tips om onkruid tussen tegels te verwijderen” wat de beste methodes zijn om dit te verwijderen en te voorkomen.

tuinkas popular46 royal well groen gecoat

7. Welk glas voor tuinkas?

Wilt u graag een tuinkas, maar weet u niet voor welke optie wat betreft beglazing u wilt gaan? Wij hebben in de blog “Welk glas voor tuinkas?” alle voor- en nadelen van de verschillende opties op een rijtje gezet. Dit gaat om de soorten tuindersglas, veiligheidsglas en polycarbonaat. Benieuwd naar de opbouw van een tuinkas? Bekijk Gadero TV aflevering #241. In deze aflevering laat Quinten de opbouw van de tuinkas Burford zien.

Tuintrend 2021

8. De 6 tuintrends van 2021

In deze blog worden de zes tuintrends voor 2021 weergegeven. Dit ging onder andere over duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Benieuwd naar de tuintrends van 2022? U leest het in onze blog “De 4 tuintrends van 2022”.

Nartuurlijk tuinpad

9. Een natuurlijk tuinpad in de tuin!

Wilt u een tuinpad in uw tuin aanleggen? In de blog “Een natuurlijk tuinpad in de tuin!” vertellen we hoe u met lage tuinplanten en stapelstenen een natuurlijk tuinpad kan maken. Lees de blog voor alle tips & tricks.

Blokhut dubbele deuren hout

10. 3 tips voor het monteren van blokhut deuren

Wilt u graag weten hoe u eenvoudig een deur van een blokhut monteert? In onze blog “3 tips voor het monteren van blokhut deuren” geven wij handige tips voor het afhangen van een blokhut deur. Bent u op zoek naar een deur voor uw blokhut? Bekijk ons assortiment enkele en dubbele deuren voor een tuinhuis.

Wilt u meer van blogs van Gadero zien? Op Gadero.nl staan meer dan 200 blogs voor u klaar!