04 feb Blokhutten

De 10 meest populaire blokhutten bij Gadero

Een blokhut is niet langer alleen een opslagplek voor fietsen, tuinmeubelen of gereedschap. Het is een plek waar je werkt, kinderen spelen en waar je met vrienden van een gezellige avond geniet. Bij Gadero zien we de trend dat blokhutten en tuinhuizen vaak ingezet worden als kantoor, gastenverblijf of als tweede huis. Optimaal genieten van het tuinleven dus.

Het aanbod van houten blokhutten bij Gadero is omvangrijk. Onze blokhutten zijn namelijk te verkrijgen als reeds geïmpregneerd of onbehandeld vurenhout, in diverse afmetingen. Het brede aanbod maakt voor u de keuze niet eenvoudiger. Om u makkelijker te laten kiezen, hebben wij de 10 meest populaire blokhutten van Gadero voor u op een rijtje gezet. Velen gingen u voor, lees verder en laat u inspireren.

1. Blokhut Charlotta met overkapping

Het meest verkocht bij Gadero: blokhut Charlotta. Deze blokhut is standaard groen geïmpregneerd. Dat scheelt u weken levertijd, immers dit type tuinhuis kunnen wij direct leveren. Met blokhut Charlotta slaat u twee vliegen in één klap. U koopt een handige bergruimte en een ruime overkapping voor een aantrekkelijke prijs. Tevens is deze gespiegeld op te bouwen, inclusief dubbele deur en wordt ook het dakleer meegeleverd. Dit tuinhuis is veelzijdig, aangezien u het kunt gebruiken voor allerlei doeleinden. 

Blokhut Charlotta

2. Blokhut Stig met overkapping

Deze blokhut met overkapping is al jaren geliefd door klanten van Gadero. Houten overkapping Stig heeft haar populariteit te danken aan de combinatie van een blokhut en een overkapping. Zo heeft u een opslagruimte en een plek voor een loungeset. Daarnaast is het uit te breiden met diverse extra opties. Lees ook: Waar op letten bij het kopen van een blokhut?

Blokhut Stig

3. Blokhut Minimodern

Met de blokhut Minimodern haalt u kwaliteit in huis. Standaard wordt er een afsluitbaar cilinderslot meegeleverd, zodat al uw dierbare spullen veilig zijn opgeborgen. Het design van deze blokhut zorgt voor een moderne uitstraling in uw tuin en het glas in de deuren zorgt voor veel lichtinval.

Blokhut minimodern

4. Tuinhuis Askola 2 met overkapping

Wanneer u zoekt naar de trend van het moment, dan kiest u voor de populaire Askola 2 terragrijs. Deze blokhut is vervaardigd uit duurzaam vurenhout en is behandeld met de kleur terragrijs. U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op het hout en de constructie. Dit tuinhuis is uit te breiden met vele extra opties, zo creëert eenvoudig u uw eigen droomhuisje.

Tuinhuis Askola 2 terrasgrijs

Bekijk ook: de 15 meest gemaakte fouten bij het opbouwen van een blokhut

5. Blokhut Kris met lessenaarsdak

Zoekt u een unieke blokhut? Dan is Blokhut Kris de juiste keuze voor u. De brede doorgang met dubbele deur en de 28 millimeter dikke blokhut profielen geven deze tuinberging een unieke uitstraling. Tevens wordt het dakleer gratis meegeleverd.

Blokhut Kris

6. Tuinhuisje Hugo

Deze handige opbergruimte is eenvoudig en snel te monteren. Ideaal als u meer tijd wilt besteden aan uw vrienden en familie. Het is reeds geïmpregneerd en wordt geleverd met complete prefab wanden van 16 millimeter. Zelfs de houten vloer, de fundering en de bevestigingsmaterialen van het deurbeslag zitten in het pakket inbegrepen.

Tuinhuis Hugo

7. Blokhut Chappo met luifel

Deze budgetvriendelijke blokhut is perfect wanneer u waar voor uw geld wilt krijgen. Het handige is dat deze blokhut direct leverbaar is en gespiegeld opgebouwd kan worden. Gratis impregneren zit in de prijs inbegrepen.

Blokhut Chappo

8. Blokhut Freddy met overkapping

Blokhut Freddy wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en dakleer. Deze is standaard groen geïmpregneerd, geen extra levertijd dus. 

Blokhut Freddy

9. Blokhut Soren met luifel

Zoekt u een robuuste, ruime en eenvoudig te stapelen blokhut? Dan is blokhut Soren de ideale keuze. Deze zeer duurzame blokhut heeft extra dikke wanden van 45 mm dik en grote ramen, dat betekent veel lichtinval. Tevens wordt deze geleverd met standaard dubbel glas.

Blokhut Soren

10 . Blokhut Inglund

Last but not least, een van Gadero’s favorieten. Blokhut Inglund heeft twee vaste ramen (voorzien van dubbel glas) en een dubbele deur aan de voorkant. De dubbele deur biedt een brede doorloop, zodat u al uw tuinmeubelen en tuingereedschappen eenvoudig naar binnen brengt. Het functionele uitzetraam aan de zijkant is te openen, de twee ramen aan de voorkant zijn vast. Ideaal wanneer u een blokhut zoekt met veel lichtinval. Ook is deze blokhut makkelijk te stapelen.

Blokhut Inglund

Gadero biedt een breed assortiment van blokhutten aan. Er is altijd eén die aan uw wensen voldoet. Wilt u liever zelf een blokhut ontwerpen? Gebruik onze handige blokhut rekentool. Met deze rekentool stelt u eenvoudig uw blokhut naar eigen wens samen.

Tips blokhut bouwen

Heeft u een keuze gemaakt? Bekijk onderstaande video voor tips voor het bouwen van een blokhut.

Montageservice

Laat u uw werk liever aan de specialist over? Kies dan voor de Gadero montageservice. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten! 

Montageservice Gadero