22 dec Gadero TV

De 10 meest populaire video’s van Gadero TV in 2020

Kunt u niet genoeg krijgen van klusvideo's? Wellicht bent u al bekend met Gadero TV! In de video’s van Gadero TV ziet u handige klustips over tuinhout en bestrating. Vele klanten gingen u voor en gebruiken deze video’s als een handleiding om ze te helpen bij hun tuinproject(en). Sommige how to video's zijn de afgelopen jaren meer dan 200.000 keer bekeken! Kijkt u mee?

Om u te inspireren hebben wij de meest bekeken video’s die wij in 2020 geüpload hebben, voor u op een rijtje gezet! Lees snel verder.

1. Dakshingles plaatsen

De meest bekeken video van 2020 gaat toch echt over het plaatsen van dakshingles. Want hoe monteert u dakshingles op de juiste manier? Gadero biedt verschillende soorten dakshingles aan, deze bespreekt Ronny stap voor stap in onderstaande video. Tevens geeft Ronny handige tips, zodat u zelf ook aan de slag kunt.

2. EPDM aanbrengen op tuinhuis of overkapping

Gadero levert hoogwaardig EPDM rubberfolie voor daken van overkappingenveranda's en blokhutten met platte of lichthellende daken. Het UV-werende EPDM folie is een kwalitatieve vorm van dakbedekking dat erg duurzaam en flexibel is. Ronny legt in onderstaande video stapsgewijs uit hoe u dit het beste aanbrengt.

3. Luxe overkapping met zwarte wanden plaatsen

In deze aflevering van Gadero TV legt Henk Jan uit hoe u een prachtige overkapping van Lariks Douglas hout plaatst. In combinatie met zwarte blokhutprofielen maakt u een overkapping met een luxe uitstraling. Wilt u ook zo'n stoere terrasoverkapping in uw achtertuin maken? Bekijk dan snel de video.

4. Houten carport bouwen

U wilt uw geliefde auto beschermen tegen allerlei weersinvloeden? Heeft u al eens aan een luxe carport gedacht? In onderstaande aflevering maakt Ronny niet zomaar een carport. Dit doe-het-zelf pakket zaagt u van te voren nog op maat. Tevens maakt u de inkepingen zelf. U krijgt zeker eer van uw werk!

5. Aanbouw schuur maken

Lariks Douglas hout blijkt een populair onderwerp te zijn bij kijkers van Gadero TV. De aanbouw schuur in deze video heeft aan beide kanten een deur, zodat u optimaal gebruik van maakt. Ook kunt u zo'n aanbouw schuur gebruiken voor het stallen van bijvoorbeeld uw fietsen.

6. De 15 meest gemaakte fouten bij het opbouwen van een blokhut

Gaat u een blokhut opbouwen in uw tuin? Dan is deze video onmisbaar. In deze aflevering bespreekt Ronny de 15 meest gemaakte fouten bij het opbouwen van een blokhut. Want van fouten leren we. Bekijk onderstaande video om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het bouwen van een blokhut.

7. Dakgoot monteren aan blokhut of overkapping

Er zijn steeds vaker flinke regenbuien in het land en het water moet ergens heen. Een stevige dakgoot is belangrijk om het regenwater geleidelijk af te voeren. Een dakgoot is dus een essentieel onderdeel van uw blokhut of overkapping. Maar welke dakgoot past het beste bij uw tuinproject? En hoe monteert u een dakgoot? Dat legt Ronny uit in onderstaande video.

8. Stalen deurframe bekleden - poortdeuren

Een veel gehoorde vraag bij Gadero: ''hoe bekleed ik een stalen deurframe?''. In deze video ziet u het 18 mm dikte ijzeren deurframe. U bent met een stalen deurframe gegarandeerd van schuttingdeur met een stoere uitstraling. In deze video geven wij u handige tips en tricks.

9. Zelf een tuinhuis met plat dak bouwen

Wilt u zelf een tuinhuis met plat dak maken? Dan bent u met deze video aan het juiste adres. Deze handige video met handleiding helpt u bij het bouwen van het tuinhuisje van uw dromen.

10. Worteldoek leggen

Gaat u bestrating, grind of houtsnippers in uw tuin leggen? Dan kan een worteldoek zeker niet ontbreken. Een anti-worteldoen gaat de groei van onkruid tegen. Maar hoe legt u nou eigenlijk een worteldoek? Dan legt Ronny u uit.

Kunt u nog meer inspiratie gebruiken? Lees ook de klustips van Gadero.