01 nov Kerst

De kersttrend van 2019: haal de natuur in huis

De natuur in huis halen, het is een trend die voorgaande jaren met kerst al ingezet is, maar in 2019 echt tot uiting komt. Dit zien we bijvoorbeeld terug in typische aardse kleuren van de kerstversiering, zoals groen en koper. Maar misschien nog wel meer in de focus op natuurlijke materialen en duurzame manieren om het kerstfeest te vieren. Bovendien staat samenzijn met vrienden en familie steeds meer centraal. Dus omarm deze kerst de natuur en haal grote echte kerstbomen of een houten kerstboom in huis.

Meer weten over de kersttrends van 2019? Lees dan verder!

Houten kerstbomen

Een houten kerstboom heeft het allemaal! Het is een duurzame keuze, want deze kerstbomen worden gemaakt van hout. Anders dan echte kerstbomen gaan ze meer dan één kerst mee en kunt u ze jarenlang opzetten. Bovendien passen ze helemaal bij de trend om de natuur in huis te halen. Deze boom is gemaakt van natuurlijk materiaal en heeft een warme uitstraling. Eigenlijk is de houten kerstboom het perfecte voorbeeld van de kersttrend van 2019. Bij Gadero vindt u verschillende houten kerstbomen, samen met kerstversiering, zodat u na levering gelijk u boom optuigt.

Houten kerstboom

More = more

Met kerst gaat less is more niet op, zeker niet tijdens het kerstseizoen 2019. De aankomende kerst zien we een trend van meer kerstbomen in huis. Ook dit is een manier om de natuur in huis te halen. Het combineren van kerstbomen van verschillende groottes en materialen past hier helemaal bij. Als u de ruimte hebt is het ook heel mooi om te kiezen voor een grotere echte kerstboom. Versier deze boom met warme kleuren als bruin, koper en goud en u bent helemaal klaar voor kerst!

Meerdere kerstbomen

Gezellige kerst

Kersttrends zijn natuurlijk allemaal heel leuk, maar waar gaat deze tijd van het jaar echt om? Juist, familie en vrienden. Tijdens de donkerste dagen van het jaar wil je gewoon gezellig samen zijn en lekker eten. Misschien is dit in de kerstgekte een beetje naar de achtergrond verdwenen, maar in 2019 staat samen zijn echt centraal. Heeft u bijvoorbeeld al een grote eettafel waar iedereen aan kan zitten? Of gaat u dit jaar voor een winterbarbecue onder uw nieuwe overkapping om eens iets anders te proberen? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Houten eettafel kerst

Duurzame kerstbomen

Bij kunstkerstbomen denkt u misschien niet meteen aan natuurlijk of duurzaam, maar dat zijn deze kerstbomen wel degelijk. Hoewel kunstkerstbomen van kunststof gemaakt worden zien ze er tegenwoordig heel realistisch uit, zeker als u kiest voor een boom die bestaat uit een combinatie van PE/PVC kunststof. Bovendien koopt u een kunstkerstboom één keer en heeft u hier vervolgens jaren plezier van. In dat opzicht is een kunstkerstboom een duurzame keuze. Zoekt u een kunstkerstboom voor uw bedrijf, school of winkelcentrum? Bekijk dan ook eens onze Giant Trees. Met deze extra grote kunstkerstbomen maakt u zeker een statement tijdens kerst.

Bij Gadero vindt u dus alles om uw huis  deze kerst geheel volgens de laatste kersttrends in te richten. Naast veel verschillende kerstbomen hebben we ook andere leuke kerstdecoratie, zoals rendieren, en alles om uw huis sfeervol te verlichten met kerstverlichting