20 mrt Breukelen

Gadero en Corona, het laatste nieuws

Bijzondere tijden bij houthandel Gadero. De Coronacrisis treft menig ondernemer, echter is het met bestellen en bezorgen van tuinhout, blokhutten, overkappingen en sierbestrating al vroeg in het seizoen druk.

Bent u van plan om in de tuin aan de slag te gaan? Wij blijven hout en sierbestrating leveren in heel Nederland en Belgie, zoals u van ons gewend bent.

bezorgen

Meer informatie en de actuele status van (spoed)bezorgingen vindt u op gadero.nl/bezorg. Op deze bezorgpagina vindt u dus altijd de meest actuele informatie over leveringen in Nederland en België.

Afhalen beperken, bezoek showroom op afspraak

Wel verzoeken we u om afhalen in Breukelen en Groningen zo veel mogelijk te beperken in verband met het coronavirus. Showroombezoek is alleen mogelijk op afspraak, u kunt eenvoudig online een afspraak maken, klik daarvoor op één van de plaatsnamen hierboven. Uiteraard geven we geen handen en bewaren we minimaal 1,5 meter afstand.

Het lossen gaat iets anders dan normaal, respect voor chauffeurs

Bezorgen gaat iets anders dan normaal. Chauffeurs bellen niet aan, maar nemen telefonisch contact met u op na het lossen. Zo voorkomen we te veel contact. Bied chauffeurs geen koffie en dergelijke aan alstublieft.

Gaat u zelf aan de slag? Voor handige klustips raadpleeg ook ons Youtube kanaal, zie gadero.tv.