05 sep Over ons

Gadero genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50

Wij zijn trots dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast 50. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien. Met deze nominatie behoort ons bedrijf tot de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland!

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “Het Deloitte Technology Fast 50 programma heeft bewezen in een vroegtijdig stadium echte game changers te signaleren. Adyen (winnaar 2013), dat recent haar beursgang heeft gedaan is natuurlijk een aansprekend voorbeeld. Daarnaast laat de ranking ook zien welke tech en welke businessmodellen snel groeien en  jaar de disrupties zitten. We denken met deze 50 snelgroeiende tech bedrijven een veelbelovende lijst te presenteren.”

De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2014 - 2017). Bedrijven die jonger zijn dan 4 jaar, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 10 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

De uitslag wordt bekend gemaakt op donderdag 11 oktober 2018 in Amsterdam, tijdens de jaarlijkse Awards Ceremony.

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.