23 sep Breukelen

Gadero komt naar de randstad

Online Houthandel Gadero komt naar de randstad! Naast de flagship store in Groningen openen we een nieuwe locatie in Breukelen. Vanaf 2 oktober 2018 is het al mogelijk om uw online bestellingen op te halen bij de straatweg 5. Over een paar maanden kunt u ook bij onze showroom langskomen voor advies op maat. Hier vertelt ons deskundige personeel u alles over onze prachtige houtproducten, van vlonders tot schuttingen en van overkapping tot tuinhekken. Zo maakt Gadero ‘Buiten genieten, binnen handbereik’ voor heel Nederland. Voor veel van onze klanten is Gadero niet eenvoudig te bereiken, Groningen is nu eenmaal niet echt centraal gelegen in Nederland. Dit was voor ons een reden om op zoek te gaan naar een extra locatie in de randstad. En dat is gelukt!

Centraal gelegen

Breukelen is voor veel mensen makkelijk te berijden. Zo is het nog geen 15 km van Amsterdam en Utrecht. Daarnaast is het op prima rij-afstand van andere grote steden als Rotterdam en Den Haag. Breukelen ligt aan de A2 snelweg en de locatie straatweg 5 van Gadero ligt op een paar minuten vanaf de snelweg.

Showroom

Onze nieuwe locatie is een monumentale loods met kantoor. Hier werken wij de komende maanden hard aan onze nieuwe showroom. Vanaf 1 maart 2019 kunt u hier terecht voor deskundig advies van onze medewerkers. Met onze proefmonsters legt u verschillende houtsoorten naast elkaar. Zo zijn Bankirai en Ipé niet langer alleen maar plaatjes op de website, maar heeft u het zelf even kunnen voelen. Verder helpen wij u graag met het vergelijken van verschillende producten voor uw beoogde overkapping of terras, zodat u de beste keuze maakt.

Afhalen

Hout thuisbezorgd krijgen is niet voor iedereen ideaal. Vanaf 2 oktober kunnen klanten op vaste afhaaldagen hun bestelling komen ophalen. Dit scheelt in verzendkosten en daarnaast kunt u meteen aan uw tuinproject beginnen. Het is wel belangrijk dat u eerst online bestelt. Wij hebben namelijk geen voorraad in Breukelen liggen, dus uw producten komen vanuit Groningen. Het warehouse en orderpicking zal ook in het Noorden blijven.

Meer informatie over bezorgen en afhalen vindt u hier.


Update 10 oktober 2018:

Ondertussen wordt er hard gewerkt op het nieuwe terrein in Breukelen. Het terrein wordt opgeruimd en klaar gemaakt voor het aankomende seizoen.