31 jan Over ons

Gadero's Magazine 2019 is uit!

Bij Gadero beginnen we het jaar goed met een geheel vernieuwd magazine! In de catalogus van 2019 vindt u onder andere tuinideeën, doe-het-zelf tips en populaire artikelen. Zo is onze nieuwe gids niet alleen te gebruiken om artikelen te vinden, houd hem ook bij de hand voor praktische tips en uitleg voor uw volgende tuinproject. Ook nieuw dit jaar is dat ons sfeermagazine 2019 online te bekijken is, waarbij onze producten aanklikbaar zijn zodat u direct op de goede pagina uitkomt. 

Wat er allemaal in de gids te vinden is? Dat ziet u in het onderstaande filmpje.

Gadero gids 2019

Bekijk in ons sfeermagazine producten van topmerken als Tuindeco, Elephant, Karibu, Megawood, Resysta en Felixwood. Ook leggen wij u meer uit over de beste keuze in vlonderplanken, vindt u meer over de verschillende toepassing van sierbestrating en leest u alles over het populaire visgraat patroon in binnenvloeren. Begin het komende tuinseizoen goed en laat uw inspireren door ons aanbod in tuinhout, binnenvloeren en sierbestrating. 

Bekijk onze nieuwe catalogus 2019 online. Liever papier in handen? Dat kan ook, bestel hier uw offline versie van onze gids.