09 sep Gadero TV

Gadero TV Live vanuit Breukelen!

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver! Voor de tweede keer ging Gadero TV live. Deze keer vanuit onze showroom in Breukelen.

Tijdens ons live event had u de mogelijkheid Henk Jan en Tom uw vragen te stellen, terwijl zij u alles vertelden over sierbestrating, vlonders, blokhutten, binnenvloeren en meer. Wilt u nog eens teruglezen wat er allemaal werd verteld? Lees dan snel verder.

Showroom Breukelen

Het tweede live event van Gadero TV vond plaats in onze showroom in Breukelen. U kunt hier verschillende producten bezichtigen. In Breukelen hebben wij 300 m2 aan voorbeelden van 20 soorten vlonderplanken, verschillende binnenvloeren, blokhutten en meer! Er is een Drive-in voor het afhalen van uw bestelling. Tijdens de livestream heeft u al veel kunnen zien van onze showroom, maar dat is lang nog niet alles. Wilt u graag zelf een keer komen kijken? Dat mag! Maak van tevoren een afspraak via onze website, dan zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat om u een rondleiding of meer informatie te geven!

Drive-In Breukelen

Overkappingen

Op het showterrein in Breukelen staan verschillende overkappingen welke u kunt bezichtigen. Bij Gadero verkopen we prefab overkappingen, doe-het-zelf overkappingen en ook aluminium overkappingen. Prefab overkappingen zijn voorgezaagde houtpakketten welke u op eigen wijze kunt inrichten. Populaire prefab overkappingen bij Gadero zijn overkapping Oslo (met plat dak) en overkapping Hamar (met zadeldak). Wilt u wat anders? Bij Gadero verkopen wij ook blokhut prieëlen. Deze geven een sfeervolle uitstraling in uw tuin en is toch net iets anders dan een normale overkapping. 
 
Als u liever zelf uw overkapping in elkaar wilt zetten, kunt u ook kiezen voor een doe-het-zelf pakket. De pakketten dient u zelf nog op maat te zagen en zijn goedkoper dan de prefab varianten. Ook een frame met schaduwdoek is een goede optie als u niet te veel uit wil geven voor een overkapping. Een laatste optie is de aluminium overkapping. Deze aluminium overkappingen zijn duurder dan de houten overkappingen en uit te breiden met glazen schuifwanden of een schuifdak.

aluminium tuinkamer antraciet met glazen schuifwand

Blokhutten

U heeft tijdens de livestream kunnen zien dat op het terrein van Breukelen ook verschillende blokhutten staan. Bij Gadero hebben we naast de normale blokhutten, ook een blokhut DIRECT assortiment. Deze zijn op voorraad in ons magazijn en kunnen snel worden geleverd. Wilt u op tijd uw blokhut? Kies er dan voor om deze voor het seizoen te bestellen. Blokhutten zijn erg schaars en hebben lange levertijden. Heeft u liever een blokhut op maat? Kies dan voor onze rekentool en stel uw eigen blokhut samen.

Impregneren van uw blokhut

Het is verstandig om uw blokhut te behandelen. Zo verlengt u de levensduur ervan en is het beter beschermt tegen vuil en vocht. U kunt bij ons blokhutten bestellen die al geïmpregneerd zijn of deze laten impregneren wanneer u deze besteld. Impregnatie is eigenlijk de basislaag van de blokhut. Ons advies is om hierna nog uw blokhut met grondverf te behandelen en dit vervolgens nog twee keer af te lakken. 

Blokhut Diederick

Vlonderplanken

Henk Jan heeft u tijdens het live event vertelt over zijn favoriete vlonderplanken. Een daarvan is het thermisch gemodificeerd essen. Ook wel het ‘hout van de toekomst’. Een mooie hardhoutsoort, afkomstig uit Europa. Zo heeft u duurzaam hardhout van dichtbij. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat vlonderplanken duurzaam gemonteerd kunnen worden. Bij Gadero verkopen we daarom planken voor clipmontage. Dit gaat vaak om klasse 1 vlonderplanken, omdat deze weinig werking kennen. Aangezien het aanbod aan clips erg groot is, wordt daarom op de website bij het product genoemd welke clips u het best kan gebruiken voor welke plank. Door gebruik te maken van clips hoeft u niet in het hout te schroeven en heeft u dus de mogelijkheid om uw planken te hergebruiken voor andere doeleinden. 

Verschillende vlonderplanken hebben een vlakke zijde en een groef zijde. Veel klanten denken dat de groefzijde eenvoudiger schoon te houden is, echter kunt u beter kiezen voor de vlakke zijde van de plank. Deze kunt u eenvoudig met een harde bezem vegen om zo de planken schoon te houden van algen en vuil. 

Vlonder Thermisch Essen

Gevelbekleding

U kunt voor uw gevel kiezen tussen open en gesloten gevelbekleding. Gaat u voor een open gevel? Dan kiest u voor een modern en dynamisch design. Bij een open gevel monteert u uw profielen met een tussenruimte van 7-10 mm, waardoor uw gevel een luxe en open uitstraling krijgt. Open gevels gaan langer mee dan gesloten gevels, echter kan de ruimte tussen de profielen er voor zorgen dat er vuil tussen komt. Bij een gesloten gevel monteert u uw profielen strak op elkaar. Zo krijgt u een strakke afwerking en voorkomt u vuil en alg tussen uw profielen. Belangrijk bij een gesloten gevel is de ventilatie. Anders hoopt er zich vocht op achter de bekleding. 

Thermisch Ayous gevelbekleding

Schuttingen

Schuttingen zijn ideaal als u graag privacy wilt in uw tuin. U kunt ervoor kiezen om een tuinscherm te plaatsen, maar bij Gadero is het ook mogelijk losse planken te bestellen zodat u zelf uw schutting kunt maken. U kunt uw schutting maken met houten planken, maar u kunt ook kiezen voor een schutting van kunststof composiet of bamboe. Wilt u inspiratie op doen voor uw schutting? Bekijk dan eens onze Gadero TV's of klustips. Hierin vertellen wij u hoe u een schutting maakt met een barcodeprofiel of met quatro profielen van thermisch Ayous

Voor het plaatsen van uw schutting geldt: zet deze nooit direct in de grond. Uw hout wordt op deze manier aangetast door vocht en vuil en dat zorgt ervoor dat het minder lang mee gaat. Gebruik dus altijd palen voor uw schutting en monteer uw planken ongeveer 10-15 cm boven de grond. Kies uit drie verschillende soorten palen voor uw schutting: betonpalen, hardhouten palen of Lariks palen

Lariks Douglas schutting

Sierbestrating

Bij Gadero hebben we een groot assortiment sierbestrating. Een voorbeeld hiervan is ons split- en grind assortiment. Dit wordt verkocht in verschillende soorten en maten, welke allemaal voor andere toepassingen geschikt zijn. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten tegels voor uw tuin. Als u kiest voor betontegels, moet u er rekening mee houden dat deze regelmatig schoongemaakt moeten worden om zo vlekken te voorkomen. Keramische tegels zijn daarentegen makkelijk te onderhouden, maar wel zwaarder dan beton en dus moeilijker te leggen. Liever gecoate tegels? Dat kan ook! Deze zijn door de coating beter te onderhouden, vlekvrij en waterafstotend.

U kunt in onze showroom ook onze stapelblokken en muurstenen bekijken. Deze worden gebruikt om een border mee te maken in uw tuin. U bent hier zelf vrij in hoe hoog u dit wil of hoe groot. Ook verkopen we cortenstaal. Hiermee kunt u een ronde border maken in uw tuin! Meer weten over borders in uw tuin? Bekijk onze 7 tips voor het inrichten van uw border

Binnenvloeren

Onze showroom in Breukelen staat tevens bekend om het assortiment binnenvloeren welke hier te zien is. Bij Gadero verkopen we verschillende soorten vloeren. U kunt kiezen uit PVC, Laminaat en parket vloeren. PVC vloeren verkopen wij in Click PVC en verlijmd PVC. Click PVC lijkt op laminaat maar is toch verschillend. Wel geldt als u laminaat kunt leggen, kunt u ook Click PVC leggen. Wilt u verlijmd PVC leggen? Kies dan voor een specialist. Wilt u geen laminaat of PVC? Bij Gadero verkopen we ook echt houten parket vloeren in verschillende soorten en maten. Lees onze blog om de charmes van houten vloeren te ontdekken. 

Meer informatie 

Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp of het u vragen na het zien van de live uitzending? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via de klantenservice of via Facebook of Instagram. Wij helpen u graag!