28 sep Over ons

Gadero veilt overtollige voorraad

Het tuinseizoen loopt ten einde, Gadero heeft vele klanten blij kunnen maken met een nieuwe vlonder, overkapping of schutting. Maar we zitten niet stil, ondertussen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Om ruimte te maken in ons warehouse voor nieuwe producten en voorraden verkopen wij een deel van het assortiment van afgelopen seizoen via Online veilingmeester.

Het gaat voornamelijk om overtollige voorraad, denk aan producten die zijn blijven liggen en daardoor deels vergrijsd zijn of om restpartijen. Denk aan steigerhouten tuintafels, vlonderplanken, schuttingen, betonpalen, meubelen en meer. Ontdek koopjes in meer dan 300 kavels. 

Meebieden Gadero veiling

Bent u benieuwd naar onze jaarlijkse houtveiling? Ga snel naar onlineveilingmeester.nl en bied mee. Bieden kan tot en met maandag 8 oktober. Kijk bij de kavel van uw keuze voor de specifieke sluitingsdatum. Op de veilingsite vindt u ook meer informatie over de kijkdag. 

Kavels in het echt bekijken?

Kom op maandag 8 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur naar onze kijkmiddag. Alle kavels liggen bij ons klaar op een terrein op de Euvelgunnerweg 19 in Groningen. De kavels zijn voorzien van een sticker met kavelnummer. Dit kavelnummer komt weer overeen met het nummer op de website.

Afhalen kavels

Alle kavels kunnen bij ons afgehaald worden op vrijdag 12 oktober tussen 9.00 en 13.00 uur indien tijdig betaald bij Onlineveilingmeester. U bent zelf verantwoordelijk voor het transport en afhalen. Het in de auto of aanhanger plaatsen van de kavel met behulp van de heftruck is in de meeste gevallen niet mogelijk. 

Veiling voorraden en showroommodellen Houthandel Gadero

Wij veilen onder andere; terrastegels, steenschotten, composiet vlonderplanken, schuttingplanken geïmpregneerd, schorsplanken, blokhutten, Lariks douglas palen balken en planken, bestrating etc. etc.