20 nov Awards Gadero

Gadero wint goud!

Gadero is 1e bij de FD Gazellen Award Regio Noord! Gadero mocht de belangrijkste award in de categorie "groot" in ontvangst nemen. Met deze eerste prijs verslaan we andere grote spelers op de e-commerce markt, zoals Easytoys. Gadero won deze award in de categorie voor grote bedrijven met een omzet van meer dan 10 miljoen euro. Het is niet de eerste keer dat wij een FD Gazellen award in ontvangst mogen nemen.

Dit is al onze 6e award op rij! Een echte erkenning voor de structurele groei van Gadero. En natuurlijk hadden we dit resultaat nooit kunnen bereiken zonder ons top team!

Ongekende groei

Gadero heeft dit jaar een ongekende groei doorgemaakt. Onder andere door de maatregelen vanwege het coronavirus gingen mensen massaal in de tuin aan de slag en wisten ze onze webshop steeds beter te vinden. Daarnaast is er veel geïnvesteerd in goede content, dit zien onze klanten terug bij onze producten en in onze video’s van gaderoTV. Ook zijn er belangrijke stappen naar uitbreiding in het buitenland gemaakt. Zo hebben we aan het begin van het jaar een showroom in Meppen geopend, hebben we onze showroom in Breukelen verdubbeld en zijn we ook hard op weg om de Franse markt te veroveren met gadero.fr. Volgend jaar zullen we dan ook niet stilzitten! De warehouse in Groningen wordt verder uitgebreid met meer opslagruimte.

Vieren met food!

Om de winst te vieren kwam er een foodtruck met lekker eten bij Gadero, zodat iedereen die meegeholpen heeft aan dit succes kon genieten van een goede lunch. 


 

Interview RTV Noord

Als je wint heb je vrienden. Gadero eigenaar Henk jan Bijmolt vertelt meer over de winst en de kracht van Gadero in dit artikel van RTV Noord. 

Gadero in de prijzen

Zoals eerder gezegd is Gadero 6x eerder in de prijzen gevallen tijdens de FD Gazellen Awards. Hieronder een overzicht:
2014: 1e in de categorie klein
2015: 1e in de categorie klein
2016: 4e in de categorie klein
2017: 5e in de categorie middel groot
2018: 2e in de categorie middel groot
2019: 3e in de categorie middel groot

FD Gazellen award

FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad organiseert elk jaar de FD Gazellen Awards. Hierbij belonen ze bedrijven die het snelst groeien in Nederland. Alleen bedrijven die sneller groeien dan anderen doen mee aan de wedstrijd. Hierbij kijken ze niet alleen naar omzet, ook de groei in personeel en winst telt mee.
 
Gadero feliciteert ook alle andere winnaars van de FD Gazellen awards. Bekijk tot slot ook onze actuele vacatures.