01 okt Awards Gadero

Help Gadero jubileum bekronen met Website van het Jaar award!

Gadero is weer genomineerd voor Website van het Jaar! Met gepaste trots mogen we bekend maken dat we weer meedoen voor de titel in de categorie Lifestyle, Home & Living. En dat in een extra speciaal jaar voor ons, want Gadero bestaat namelijk 10 jaar! Al 10 jaar lang inspireren we tuinliefhebbers met onze uitgebreide content, rekentools, klustips en natuurlijk Gadero TV. 

Helpt u ons om dit jubileum te bekronen met deze ultieme prijs? Stem dan op Gadero bij de Website van het Jaar verkiezing! Waarom? Daar vertellen we u hieronder alles over.

Website van het jaar verkiezing

Elk jaar weer voelen we ons vereerd om in aanmerking te komen voor prijs van Website van het Jaar. De nominatie alleen is al leuk, maar dit jaar zouden we de prijs toch echt graag in ontvangst nemen. Door uw stem op Gadero.nl uit te brengen helpt u ons niet alleen aan de overwinning, wij kunnen onze website hierdoor ook nog beter maken. Tijdens het stemmen geeft u namelijk ook aan wat u van Gadero.nl vindt. Deze feedback geeft ons de kans om onze webshop nog meer af te stemmen op de wensen van de klant. 


 
Nu hebben wij niet alleen voordeel van uw stem, u maakt namelijk ook kans op leuke prijzen als u meedoet! Wat dacht u van een Sonos Play:5 speaker, een bol.com cadeaukaart van 100 euro of een hotelovernachting? Bovendien is stemmen zo gebeurd! Vergeet ook niet uw stem te bevestigen nadat u deze heeft uitgebracht. 

Waarom Gadero moet winnen?

Wij vinden natuurlijk dat Gadero moet winnen, maar waarom zijn klanten fan van ons? Wij helpen u om uw tuinproject van A tot Z te realiseren! Met 14.000 pagina’s met uitgebreide content vindt u altijd wat u nodig heeft. Daarna gaat u aan de slag met onze rekentools. Hiermee berekent u eenvoudig wat u nodig heeft. Vervolgens pakt u één van onze klustips of handige montage video’s van Gadero TV erbij om aan de slag te gaan. U heeft dus geen andere website nodig om uw ideale tuin aan te leggen.

Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing geeft het Nederlandse publiek de mogelijkheid om hun favoriete website in het zonnetje te zetten. Deelnemende websites worden onderverdeeld in één van de 39 verschillende categorieën. Bij het stemmen kunt u aangeven wat u vindt van de inhoud, navigatie en het ontwerp van de website. Daarnaast kunt u nog een opmerking voor de website achterlaten, met bijvoorbeeld verbeterpunten of een compliment. In iedere categorie zijn 2 prijzen te verdelen: De Beste en de Populairste Website van het Jaar. Elk jaar organiseert Emerce, in samenwerking met Multiscope, De Website van het Jaar-verkiezing. Het is een van de grootste publieksonderzoeken van ons land. 
 
Gunt u ons de Website van het Jaar prijs? Stem dan nu op Gadero.nl!