22 nov Cadeautip

Hoge Black Friday korting bij Gadero

Nu al hoge Black Friday korting bij Gadero! Wij bieden in de aanloop naar Black Friday al veel kerstversiering, kerstverlichting en houten kerstbomen goedkoop aan. Ook andere producten zoals blokhutten, vlonderplanken, overkappingen, sierbestrating en binnenvloeren vindt u nu voordelig in onze webshop. Daarnaast bieden we Black Vouchers aan met 10% korting. Hiermee doet Gadero mee met de Black Friday trend, overgewaaid uit Amerika.

Meer weten over de oorsprong van Black Friday en onze acties? Lees dan verder. 

Wat is Black Friday?

Black Friday is een dag waarop veel bedrijven hoge kortingen geven op een deel van hun assortiment. Deze dag valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving (de laatste donderdag van november). Hoewel we in Nederland geen Thanksgiving vieren is Black Friday ook hier steeds populairder. Niet zo gek ook, want het is ideaal om sinterklaas- en kerstcadeaus voor een voordelige prijs in te slaan. Black Friday kortingen gelden niet alleen voor winkels, ook online zijn er veel aanbiedingen te vinden.

Black friday kerstboom actie

Waar komt Black Friday vandaan?

Zoals hiervoor genoemd komt Black Friday oorspronkelijk uit Amerika. De oorsprong van de naam is onduidelijk, hier bestaan namelijk verschillende verhalen over. De populairste theorie is dat Black Friday de naam gekregen heeft omdat het zo druk was dat het ‘zwart’ van de mensen was. Dit zouden politieagenten gezegd hebben in de jaren ‘50 in Philadelphia op de dag na Thanksgiving, waarna het tot Black Friday omgedoopt is. Een ander verhaal is dat dit de eerste dag is dat winkeliers winst maken in het jaar, dus uit de ‘rode cijfers’ zijn. Wat de oorsprong ook is, Black Friday is in 2019 populairder dan ooit.  

Black friday actie Gadero

Ook Gadero heeft een Black Friday actie! Bij ons hoeft u niet de wachten tot vrijdag 29 november 2019, maar kunt u nu al profiteren van hoge kortingen op onder andere kerstversiering, houten kerstbomen en kerstverlichting. Ook voor goedkope binnenvloeren, sierbestrating, blokhutten, overkappingen en vlonderplanken kunt u nu al bij Gadero terecht. Veel van deze producten vallen ook nog eens binnen ons 24-uurs assortiment, waardoor u deze producten extra snel in huis heeft.

Goedkope kerstversiering

Onze Black Friday Sale is hét moment om goedkope kerstversiering te kopen. Onze kerstboom versierpakketten, bestaand uit onbreekbare kerstballen, slingers en andere kerstboomdecoratie, zijn nu in de aanbieding bij Gadero. Bovendien bieden we goedkope kerstverlichting aan, om uw kerstboom helemaal af te maken. 

Versierpakket zilver
 
Als u kerstversiering aanschaft moet u natuurlijk ook iets in huis hebben om te versieren. Bij Gadero koopt u alles-in-1! Zo bestelt u eenvoudig een houten kerstboom, echte kerstboom of kunstkerstboom met versiering in onze webshop. 

Black Vouchers

Daarnaast heeft Gadero nog een leuke actie tijdens Black Friday, namelijk de Black Voucher. Hierbij koopt u cadeaubonnen met 10% korting, uit te geven vanaf januari 2020. Dus als u grootse plannen heeft voor uw tuin volgend jaar, dan kunt u deze actie niet laten lopen! De actie werkt als volgt: u koopt een tegoedbon voor een bepaald bedrag, maar u krijgt 10% meer. Bijvoorbeeld: een tegoedbon waar u €225 voor betaalt is €250 euro waard. Laat deze actie niet lopen! De Black Vouchers zijn maar beperkt verkrijgbaar!

Black voucher met hoge korting
 
Naast alle speciale Black Friday Deals hebben we natuurlijk ook meer aanbiedingen.