10 nov Kerst

Houten kerstboom met LED verlichting

De houten kerstboom is sinds enkele jaren een trend in Nederland. Geen naalden, neemt weinig plaats in, herbruikbaar (dus milieuvriendelijk) en vernieuwend! Gadero introduceerde in 2015 de houten kerstboom met LED verlichting. Deze kerstboom van steigerhout heeft speciale LED lampjes die precies door de plank passen. Het voordeel van LED is dat deze lichtjes niet warm worden.

2D steigerhouten kunstkerstboom Gadero   Deze houten kerstboom heeft een hoogte van 170 centimeter en een maximale breedte van 95 centimeter. De houten kerstboom met LED verlichting bestaat uit gebruikt en gladgeschuurd steigerhout en bestaat uit 7 planken van 3 centimeter dik. U kunt deze boom bestellen in het zwart of met een 'grey wash' behandeling. 

Houten kerstboom monteren

De steigerhouten kerstboom wordt geleverd met een stam, voet en 5 decoratie plankjes die ruimte bieden voor uw kerstversiering of de luxe kerstversiering van Gadero. De boom is gelukkig gemakkelijk in elkaar te zetten, omdat de montagehandleiding en bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. 

Houten kerstboom met verlichting

Met deze kerstboom met LED verlichting haalt u een ware eyecather is huis. De los meegeleverde LED verlichting is naar eigensmaak te monteren op de kerstboom en geschikt voor zowel binnen als buiten. De LED verlichting wordt tevens geleverd met ingebouwde timer en dimmer met maar liefts vijf verschillende standen. 

Houten kerstboom met ledverlichting

Bekijk hier meer steigerhout en andere houten kerstbomen soorten en maten!

Toch liever een kunstkerstboom gewild? Bekijk ons assortiment van 300cm kunstkerstbomen