19 nov Kerst

Kies voor een brandveilige kunstkerstboom op het werk

Wilt u een kerstboom plaatsen op het werk, in de school of in het gemeentehuis? Denk dan om uw veiligheid! Uit onderzoek van de brandweer is gebleken dat een echte kerstboom snel droog wordt en binnen 30 seconden kan verbranden wanneer deze vlam vat. Daarom zijn kunstkerstbomen de veiligste optie: deze kunnen namelijk niet uitdrogen. Bij Gadero voldoen alle kunstkerstbomen aan de strengste veiligheidsnormen die standaard brandvertragend zijn behandeld.  

Wilt u meer weten over veilige kunstkerstbomen voor uw kantoor, school of openbare ruimte? Lees dan verder!

Veilige kunstkerstbomen

De nieuwste kunstkerstbomen zijn tegenwoordig vakkundig brandvertragend behandeld. Daarnaast worden de kunstkerstbomen met voor gemonteerde ledverlichting veel minder warm en verbruiken minder energie. Hierbij is het wel belangrijk een veilige en betrouwbare stekkerdoos te gebruiken. De kunstkerstbomen met voor gemonteerde ledlampen hebben als voordeel dat deze sneller en makkelijker zijn op en af te tuigen. Gadero levert kunstkerstbomen met een stalen staander, waardoor uw kunstkerstboom veilig staat. Met de bewaardoos is de boom het volgende jaar gewoon weer te gebruiken.

Giant tree

Tips voor het plaatsen van een brandveilige kerstboom

  • Plaats uw kerstboom minstens twee meter van kaarsen of kachels; 
  • Voorkom dat uw boom in een vluchtweg staat; 
  • Gebruik nooit echte kaarsen als kerstverlichting; 
  • Zet de verlichting ‘s nachts uit.

Kerstbomen in kantoren en openbare ruimtes

  • Echte kerstbomen worden door de meeste brandweerkorpsen niet toegestaan; 
  • Alle kunstkerstbomen op Gadero.nl voldoen wel aan de veiligheidseisen;
  • De kunstkerstbomen in onze shop zijn allemaal brandvertragend behandeld; 
  • Op verzoek worden uw kunstkerstbomen geleverd met een certificaat van brandveiligheid. 

Voor zakelijke klanten die meerdere kunstkerstbomen willen bestellen, maken wij een offerte met een aantrekkelijke korting! Neem hiervoor contact met ons op.

Gadero kunstkerstbomen

Bij Gadero bieden we meerdere types kunstkerstbomen, zoals Giant Trees met hoogtes van 3 tot 12 meter, met of zonder verlichting. Daarnaast hebben we verschillende soorten en maten kunstkerstbomen met hoogtes van 3 tot 5 meter, met of zonder ledverlichting. 

Giant tree kunstkerstboom