19 nov

Kies voor een brandveilige kunstkerstboom op het werk

Wilt u een kerstboom plaatsen op het werk, in de school of in het gemeentehuis? Even opgelet met betrekking tot de brandveiligheid! Voor bedrijven en organisaties zoals scholen zijn echte kerstbomen niet meer aan te raden.

Uit onderzoek van de brandweer blijkt dat een echte kerstboom met naalden snel zeer droog wordt en deze kan binnen 30 seconden geheel verbranden. Bij potkerstbomen is het vochtigheidsgehalte wel hoger en gaat de verbranding wel een stuk trager. Wel om de dag water geven indien u hier - tegen ons advies in - voor kiest.

De nieuwste kunstkerstbomen zijn tegenwoordig vakkundig brandvertragend behandeld. De kunstbomen met voorgemonteerde led lampjes hebben ook nog eens het voordeel dat deze veel minder warm worden dat gewone verlichting en als bijkomend voordeel hebben deze bomen dat deze veel minder stroom verbruiken. Zorg tot slot voor een veilige stekkerdoos. Maak afspraken wie aan het einde van de dag de kerstboomverlichting uitzet. Zorg dat de boom op een opvallende, maar veilige plek staat zodat degene die het pand afsluit de kerstboom eenvoudig tegen het lijft loopt. Een tijdsschakelaar is een goed alternatief.

Buitenwarenhuis levert alle kunstkerstbomen met stalen staander zodat uw kunstkerstboom veel minder snel kan opvallen en dus veilig staat. Met de bewaardoos is de boom het volgende jaar gewoon weer te gebruiken.

De kunstbomen met 150 tot 250 led lichtjes voorgemonteerd hebben tot slot het voordeel dat deze veel sneller zijn op te tuigen en af te tuigen. Handig voor bedrijven, waar iedereen graag een kerstboom ziet staan, maar niemand deze wil opbouwen en afbouwen.

Voor scholen en bedrijven die grote aantallen kunstkerstbomen kopen, maken wij tot slot offertes met aantrekkelijke korting. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk diverse brandvertragende, trendy 2014 kunstkerstboom modellen op:
http://buitenwarenhuis.nl/kunstkerstbomen-kopen/