05 nov Kerst

Natuurlijk of groots? Ontdek de kersttrends van 2021!

 

Het kerstseizoen staat op het punt om los te barsten en dat betekent dat u bezig gaat met de versiering van dit jaar. Zoals het er nu uitziet kunnen we dit jaar wel gezellig met elkaar kerst vieren. Maar gaat u voor natuurlijk of groots? Waarom kiezen als allebei kan! Het thema van dit jaar is dan ook zowel back to basic als groots. We gaan met kerst echt weer op zoek naar die geborgenheid die bij deze tijd van het jaar hoort. Dit ziet u bij Gadero ook terug in veel natuurlijke tinten. Daarnaast is het natuurlijk kerst en dat mag groots gevierd worden! Dus ook voor uitbundige kerstdecoratie en grote bomen bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Welke kerstversiering kan er dit jaar niet ontbreken? Dat leest u in de onderstaande blog!

Natuurlijke kerst

Het is overal om ons heen te merken, we snakken weer naar geborgenheid en dat echte kerstgevoel. Het samen zijn staat echt centraal. Dit zien we dan ook terug in de kersttrends van dit jaar. In de boom komen veel natuurlijke versieringen terug. Decoraties met aardetinten, dieren en andere verwijzingen naar de natuur zullen menig boom sieren dit jaar. Bovendien blijft de echte kerstboom onverminderd populair. Wie houdt er nu niet van die heerlijke dennengeur in huis? Als u een echt duurzame keuze wilt, dan koopt u een kerstboom met kluit. Die zet u na de kerst gewoon in de tuin!
 
Een andere natuurlijke optie is een kerstboom van hout. Super leuk om naast de ‘gewone’ kerstboom op te zetten, maar dit kan ook gewoon de enige kerstboom zijn die u in huis heeft staan. Bij Gadero vindt u houten kerstbomen van verschillende houtsoorten. Zo hebben we luxe kerstbomen van hardhout, maar ook kerstbomen met een echte Scandinavische vibe. U versiert deze bomen met de kerstdecoratie die u op de plankjes zet. Minder werk dan een hele kerstboom versieren en ook nog eens kind- en huisdiervriendelijk. 

Vier kerst groots

U kunt dit jaar twee kanten op met kerst: of u gaat voor de gezellige sfeer en de natuurlijke elementen of u pakt kerst groots aan met veel kleur en grote decoraties. Ook voor de laatste variant kunt u bij Gadero terecht. We hebben grote kerstversiering, zoals grote kerstballen, guirlandes en leuke kerstdecoratie in grappige vormen. Ook bieden we kant-en-klare versierpakketten in echte kerstkleuren zoals rood, zilver en goud. Zo heeft u in één keer een compleet pakket in huis om uw kerstboom te versieren in traditionele kerstsfeer. 
 
Ook de kerstster is terug van weggeweest dit jaar. Maak kerst nog magischer met onze extra grote kerststerren. Leuk voor thuis, maar ook voor op kantoor of in uw bedrijfsruimte. Met de grootste kerstster met een diameter van 180 cm maakt u pas echt een statement deze kerst. 

Vlaggenmast verlichting

Binnen wilt u het natuurlijk graag gezellig maken met kerst, maar ook buitenversiering kan niet ontbreken. Al die lampjes in de tuin fleuren de wijk toch enorm op rond de donkere maanden van het jaar. Wat valt er nu meer op dan een lampjeskerstboom aan een vlaggenmast? Zo heeft u zowel binnen en buiten een kerstboom staan. Ook een besneeuwde denneboom met lampjes is een sfeervolle toevoeging aan uw tuin dit kerstseizoen. Daarnaast vindt u de bekende rendieren van kerstverlichting in ons assortiment om uw tuinversiering compleet te maken.

kersttrends 2021

Zakelijke kerst

Niet alleen in huis is de kerstsfeer belangrijk, ook uw bedrijf steekt u in de kerstversiering. Bij Gadero vindt u verschillende opties voor de zakelijke markt. Zo hebben we grote notenkraker poppen in ons assortiment. Deze ornamenten zijn populaire publiekstrekkers tijdens de feestdagen en zorgen ervoor dat de entree van uw bedrijfsruimte echt opvalt. Met deze levensgrote poppen zullen klanten uw ingang niet snel missen.
 
Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende extra grote kunstkerstbomen voor buiten en binnen. Met bomen tot 12 meter hoog is er altijd een variant die bij uw bedrijf past. Of wat dacht u bijvoorbeeld van een schoolplein, dorpsplein of winkelcentrum? Met deze grote kunstkerstbomen verandert u een saai plein in een handomdraai naar een gezellige plek voor een kerstmarkt, zeker in combinatie met onze sfeervolle kerstkramen

kersttrends 2021
 
Gadero levert het hele kerstassortiment snel bij u thuis. Bent u toe aan een zorgeloze kerst? Kies er dan voor om uw kerstboom te laten opzetten en zelfs te laten versieren. Dit kunt u aanvinken als extra optie bij de kerstbomen. Kortom Gadero heeft alles in huis voor een fantastisch kerstfeest!