09 nov Over ons

Nieuwe directie voor Houtshop Gadero

Houthandel Gadero heeft een nieuwe managementteam. Hugo Kok treedt per november in dienst als algemeen / operational directeur bij onze online houthandel. Oprichter Henk Jan Bijmolt gaat zich richten op E-commerce en nieuw business binnen het bedrijf. Hugo Kok was eerder werkzaam als algemeen directeur van Tuinvisie, producent van sierbestrating en groothandel in tuinhardwaren, Hij combineerde dit met de functie als algemeen directeur bij Decor Son.

Henk Jan licht toe: "Met Hugo voltooien wij ons nieuwe managementteam. We hebben 9 maanden zorgvuldig gezocht naar een geschikte kandidaat die ons verder kan helpen te groeien binnen Europa. Zelf heb ik mijn beperkingen aan de lijve ondervonden afgelopen jaar. Ik heb 1001 ideeën, maar mensen hierin meenemen en het overbrengen naar anderen is niet mijn natuur. Het voelt dan ook als een opluchting en vooral een nieuwe start dat ik mij kan focussen op de dingen waar ik in mijn kracht ben. Dat is binnen Gadero pionieren op het gebied van E-commerce. Ook zal mijn aandacht gaan naar thema’s zoals duurzaamheid en productinnovaties. Hugo is voor mij geen onbekende. Zijn bottom-up stijl van leidinggeven past bij onze organisatie."

Eerder werd Christian Geitz toegevoegd als CFO aan het managementteam van de Europese houtspeler. Wim Dijkstra, een man van het eerste uur binnen het bedrijf, gaat de rol van IT Manager op zich nemen.

Gadero levert inmiddels ruim 10 jaar tuinhout, blokhutten en sierbestrating in 7 landen aan zowel particulieren als bedrijven. De ambitie is het aantal landen te vergroten. Gadero eindigde onlangs op plek 94 in de Twinkle100.

Op de foto van links naar rechts: Wim Dijkstra, Christian Geitz, Hugo Kok, Henk Jan Bijmolt

Nieuwe Managementteam Houthandel Gadero