29 sep Blokhutten

Nooit meer wachten op uw tuinhuis met blokhut DIRECT!

Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe blokhut bent u geschrokken van de levertijden. Minstens 3 weken (en in het hoogseizoen soms wel 8 weken of meer) wachten op een nieuwe blokhut ziet u niet zitten, u wil dit weekend aan de slag! Gelukkig kan dat als u kiest voor een tuinhuis uit ons blokhut DIRECT assortiment. Zoals de naam zegt kunnen wij vrijwel direct een blokhut leveren en heeft u binnen 48 uur de nieuwe blokhut bij u op de stoep staan. U hoeft dus (bijna) niet te wachten!

Meer weten over deze supersnelle levering van blokhutten? Lees dan verder.

Blokhutten leverbaar uit eigen voorraad

In het hoogseizoen ziet u de levertijd van een blokhut oplopen, waarbij u soms wel 8 weken of meer moet wachten tot u deze geleverd krijgt. Dan komt u op onze blokhut direct pagina terecht en ziet u dat er ook blokhutten binnen 48 uur leverbaar zijn. Wat een contrast! Hoe dat kan? Simpel, wij kopen alvast blokhutten in en leveren deze vervolgens vanuit eigen voorraad. Hierdoor hoeft u dus niet te wachten tot u aan de beurt bent bij de leverancier. Ideaal als u ziet dat het dit weekend mooi weer is en u aan de slag wil. De voorwaarde is wel dat u de blokhut ook direct ontvangt. Wij hebben niet de mogelijkheid om deze voor u op te slaan en later te leveren.

Tuinhuis blokhut direct

Onbehandeld of reeds behandeld

In ons blokhut direct assortiment vindt u verschillende blokhutten. Het zal u misschien opvallen dat deze of onbehandeld of reeds behandeld zijn. Omdat wij deze blokhutten al ingekocht hebben is het niet mogelijk om de blokhut nog te laten behandelen. Kiest u voor een onbehandelde blokhut? Dan raden wij u aan om beits mee te bestellen zodat u dit nieuwe tuinhuis zelf nog kunt behandelen. Dit komt de levensduur van uw blokhut namelijk ten goede. Vindt u dit te veel gedoe? Kies dan voor een behandelde variant. Zo vindt u op de blokhut direct pagina verschillende groen geïmpregneerde en geverfde blokhutten.

Populaire extra opties

Bij een tuinhuis in ons reguliere assortiment ziet u een hele rits aan extra opties staan, die bij een blokhut uit het direct assortiment ontbreken. Doordat wij deze blokhutten uit eigen voorraad leveren is het niet mogelijk om alle extra opties aan te bieden. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, aangezien u al een zeer complete blokhut geleverd krijgt. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om de meest populaire extra opties mee te bestellen, zodat u uw blokhut ook direct kunt plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld wel een vloer, funderingsbalken of dakbedekking meebestellen. Kijk bij de desbetreffende blokhut wat de extra opties zijn, dit verschilt namelijk per tuinhuis. 

Wisselend aanbod met nieuwe modellen

Bent u op zoek naar een tuinhuis, pipowagen, overkapping of prieel? Kijk dan eerst bij ons blokhut direct aanbod! We bieden namelijk een wisselend aanbod met telkens nieuwe modellen. Zo vindt u eigenlijk altijd uw gewenste tuinhuis of blokhut. Het wisselende aanbod betekent wel dat we niet kunnen garanderen dat uw droom blokhut onder deze voorwaarden leverbaar blijft. Als de voorraad op is, kan het zijn dat deze niet meer terugkomt in het assortiment. Dus heeft u een tuinhuis op het oog? Bestel hem dan ook direct, om te voorkomen dat u achter het net vist. Reserveren is helaas niet mogelijk.
 
Aan de slag dit weekend? Kijk bij ons blokhut DIRECT assortiment om te kijken of uw gewenste blokhut of tuinhuis erbij zit. Is dit niet het geval? Dan kunt u ook altijd even bij de rest van onze blokhutten kijken. Wij hebben een aanbod van meer dan 1000 blokhutten met een standaard levertijd waar u vast en zeker zult slagen!