29 nov Kerst

Online kerstboom kopen booming

Online je kerstboom kopen wordt gewoongoed. Bezorggemak in drukke tijden, daar gaat het om. Dus geen gesleep, geen naalden op de achterbank en geen discussies bij de kerstboomhandelaar welke het gaat worden. 

Bouwmarkten en kwekers met online kerstbomenverkoop schieten als paddestoelen uit de grond. Het Groningse Gadero begon 4 jaar geleden al met kerstbomenverkoop via internet. 

Eigenaar Henk Jan Bijmolt van Gadero vertelt: "Dit jaar breekt het online bestellen van een kerstboom echt door. Mensen zijn druk met andere dingen en kiezen voor het gemak van thuislevering. Vooral de Deense Nordmann doet goed, met en zonder kluit. Ondanks alle toetreders onderscheiden we ons gelukkig nog wel met een eigen bezorgservice, grote maten zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen, 100% mooie boom garantie. Maar het is duidelijk dat er meer aanbieders op de markt komen." 

In Nederland kopen we met zijn allen jaarlijk ruim 2 miljoen bomen. De taart lijkt groot genoeg voor de diverse online en locale kerstboomhandelaren. 

 
thuis levering kerstbomen