14 okt Tips en advies

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kom naar Gadero Breukelen!

Gaat u verhuizen, of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Begin bij de basis en kom uw nieuwe vloer uitzoeken in onze Showroom Gadero Breukelen! Hier vindt u verschillende collecties van welbekende merken als Quick Step, Fesca en het exclusieve Nederlandse vloerenmerk Floer!

Komt u voor een specifiek product? Lees dan snel verder of u uw vloer hier ook kunt bekijken!

Parket

Komt u voor een echte eiken parket vloer? De prachtige eiken houtstructuren maken uw huis compleet en geven een sfeervolle uitstraling aan uw woning of kantoorpand. In Breukelen vindt u een deel van ons assortiment van het in Nederland op maat geproduceerde Eiken Lamel en Visgraat Parket van Floer. 

Eikenhout parket

Dankzij de maatproductie kan het parket van Floer volledig naar wens worden geproduceerd. Kiest u voor Eiken Visgraat Parket en heeft u geen speciale wensen en/of haast? Kom dan langs om onze Fesca Duoplanken te bekijken. U vindt hier de kleuren onbehandeld, invisible- en naturel geolied. Deze producten hebben we normaliter standaard op voorraad waardoor we een snelle levering en extra scherpe prijzen kunnen garanderen!  Quick step laminaat

Laminaat

Bent u op zoek naar een gemakkelijk te onderhouden vloer, die u ook nog eenvoudig zelf legt? Dan bent u waarschijnlijk beter af met een laminaat vloer. Kom dan bijvoorbeeld eens langs voor het waterbestendige Quick Step Impressive Laminaat of het sfeervolle Floer Visgraat Laminaat welke beiden zelfs geschikt zijn voor gebruik in de badkamer. Gaat u toch liever voor een groot formaat dan kunt u komen kijken naar de 24 cm brede planken uit de Floer Steden Laminaat collectie. Niet breed genoeg? Gelukkig vindt u hier ook de uiterst populaire 32,8 cm brede Floer Landhuis Laminaat delen. Wanneer u de voorkeur geeft aan extra lange planken die nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte parket vloer, dan is de Floer Authentiek Laminaat een collectie om te komen bekijken. Voor de liefhebber zijn hier tevens de unieke Floer Tegel Laminaat en Sloophout Laminaat collectie te bezichtigen. Nog niet overtuigd? Bestel dan gerust een proefmonster via de productpagina's op onze site.

PVC

Gaat uw voorkeur uit naar een PVC vloer met alle voordelen van dien? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een moderne kindvriendelijke vloer. De zeer stabiele SPC ComfyClick PVC vloeren van Floer zijn samen met de verlijmde Bossen, Dorpen, Visgraat & Tegel PVC stroken allemaal te zien in Breukelen. Deze PVC vloeren worden steeds populairder door de vele voordelen. Zo kunt u PVC gemakkelijk schoonmaken, is er nagenoeg geen onderhoud nodig, bestaat PVC uit geluiddempend materiaal en is het zeer warmte geleidend. Deze vloeren zijn dus ook goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Bent u op zoek naar een zeer luxe ogende extra grote Visgraat PVC vloer? Kom dan ook eens kijken naar de extra grote Floer Walvisgraat PVC vloeren

PVC tegel vloer

Staat de vloer waar u interesse in heeft hier niet tussen of heeft u een andere vraag met betrekking tot de vloeren in Breukelen? Neem dan gerust contact op met onze vloeradviseurs! Maak een afspraak bij onze showroom in Breukelen zodat u zeker weet dat één van onze medewerkers klaar staat om u te helpen, gewoon rondneuzen kan natuurlijk ook.