03 mei Tips en advies

Populaire producten om sneller te klussen

Iedereen weet dat klussen tijd kost, maar zou het niet fijn zijn als het sneller kon? Dan heeft u meer tijd om van uw tuin en vrije tijd te genieten, zonder dat er klussen blijven liggen. Bij Gadero vindt u veel producten om sneller te klussen. Ontdek het voordeel van voorbewerkte of kant-en-klare producten. Zo bespaart een overkapping als bouwpakket, keramische tegel met afwatering of zwart gespoten rabat u veel tijd.

Met deze producten ziet u snel resultaat, terwijl het u veel minder moeite kost. Benieuwd hoe u klussen makkelijker kunt maken? Lees dan verder.

Overkapping waarbij alles reeds op maat is gezaagd

Bij Gadero vindt u verschillende overkappingen als bouwpakket. Hierbij zijn alle staanders en planken al op maat gemaakt, ideaal voor de handige doe-het-zelver. Dit maakt het eenvoudiger om uw eigen overkapping op te bouwen en bespaart u een hoop tijd, omdat u niet nog alles zelf op maat hoeft te zagen. Zeker als u niet op zoek bent naar maatwerk is een overkapping als bouwpakket een snelle oplossing.

Reeds gekeepte staanders van Lariks Douglas hout

Vraagt uw gewenste overkapping wel om maatwerk? Ook dan kunnen we u werk uit handen nemen. Zo bieden wij reed ingekeepte staanders in verschillende maten aan. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit hoekpalen en tussenpalen. Deze zijn al mooi haaks ingekeept voor uw ringbalken, dat scheelt weer een hoop tijd.

 

Prefab plantenbakken

Een houten plantenbak voegt veel sfeer toe aan uw tuin. Door een plantenbak in uw terras, voortuin of naast uw voordeur te plaatsen lijkt uw tuin al snel gezelliger. Bovendien hebben houten plantenbakken een warme uitstraling. Zelf een plantenbak van losse planken maken is een mogelijkheid, maar kost veel tijd. Daarom bieden wij veel verschillende kant-en-klare plantenbakken van hardhout en naaldhout aan. In ons assortiment vindt u plantenbakken in alle vormen en maten, van rechthoek en pilaar tot vierkant. Ook een plantenbak op maat is voor ons geen probleem. 

Keramische kliktegels zijn sneller te leggen

Deze unieke terrastegel combineert het gemak van een betontegel met de fijne eigenschappen van een keramische terrastegel. Deze tegels zijn makkelijk te leggen, geheel recyclebaar en uitgerust met een eigen drainagesysteem. Hierdoor legt u een duurzaam terras in een handomdraai. Deze keramische tegels hebben een lange levensduur en verkleuren nauwelijks. Bovendien hebben ze onder de bovenlaag een wateropslag, waar regenwater wordt opgeslagen om langzaam weer terug te stromen in de grond. Hierdoor is het leggen van afvoergoten en aansluiten op riolering niet nodig, wat u een tijdrovende klus scheelt.

Bespaar beitstijd met reeds gekleurde planken

Heeft u uw oog laten vallen op een mooie zwarte schutting? Dan kunt u losse planken kopen en deze zelf zwart gaan verven. Een snellere methode is al zwart gespoten planken bestellen. Zo vindt u bij Gadero zweeds rabat, schuttingplanken en hele tuinschermen al reeds zwart geverfd. Zeker als u voor dubbel zwart gespoten planken kiest weet u zeker dat u een blijvende zwarte kleur heeft. U hoeft deze planken of tuinschermen niet meer te behandelen en kunt ze direct na levering gaan monteren. Dit scheelt u een hoop tijd in het verven en wachten tot de planken droog zijn. Ook grijs en wit tuinhout behoren tot de mogelijkheden. 

Kant-en-klare kloostertafels

Een mooie robuuste kloostertafel staat mooi in elke tuin. Veel van deze tafels krijgt u geleverd als bouwpakket, waarbij u alle onderdelen nog in elkaar moet schroeven. Dit vergt toch enige handigheid en kost u ook weer tijd. Bij Gadero krijgt u tuintafels kant-en-klaar geleverd. Geen ingewikkeld bouwpakket dus, gewoon een mooie tafel die u direct kunt gaan gebruiken. Het enige dilemma wat nog overblijft is de vraag waar deze tafel het mooist staat in uw tuin? Deze tafels staan overal goed, dus dat zal geen lange discussie zijn.

Gadero heeft nog veel meer te bieden aan de snelle klusser, zoals tuintafels van steigerhout, kant-en-klare inrijpoorten en houten terrastegels