22 feb Terrasoverkapping

Prefab Overkapping met plat dak van glad geschaafd Lariks Douglas hout

U zoekt een luxe glad geschaafde Lariks Douglas terrasoverkapping? U heeft weinig tijd of uw klusser heeft weinig tijd? U zoekt dan een prefab voorgezaagd overkapping bouwpakket van 3 tot 9 meter breed.

Voor klanten die een luxe kant-en-klare overkappingen met plat dak wensen hebben wij de OSLO L en OSLO XL terrasoverkappingen. Deze zijn samengesteld uit glad geschaafd Lariks Douglas hout.

Prefab overkapping set Oslo

Voor wie net iets minder kluservaring of weinig tijd heeft, zijn deze prefab overkapping sets ideaal, immers alle planken, balken en staanders zijn reeds op maat gezaagd. Met de bijgeleverde bouwtekeningen en bevestigingsmaterialen is het opbouw van een dergelijk bouwpakket heel goed te doen.

De overkapping Oslo is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een kale overkapping zonder wanden, een overkapping met berging of een overkapping met dichte wanden.

Overkapping Oslo 1

Complete bouwpakketten

De bouwpakketten overkapping Oslo worden zeer compleet geleverd, u ontvangt het op maat gezaagde hout samen met EPDM rubberfolie en dakdoorvoer, bouwtekeningen en bevestigingsmateriaal. 

Overkapping Oslo 4

Moderne tuin inrichting

Een tuinhuis met overkapping Lariks douglas met zwarte wanden, onmisbaar in een moderne tuin. Het tuinhuis kan gebruikt worden als berging, maar ook als tuinkamer. 

Overkapping Oslo 5

Overkapping Oslo; voor elk wat wils

Het mooie van de overkapping Oslo is dat er voor ieder wat wils is, de overkapping wordt ondergedeeld in L en XL en daarnaast verschillende types. Oslo L is standaard 380 cm diep en verkrijgbaar in 480, 690 en 900 cm breed. Oslo XL is 430 cm diep en verkrijgbaar in 680, 990 en 1300 cm breed.

Overkapping Oslo 8

Maatwerk mogelijk

Desgewenst maakt u uw overkapping af met een veranda hek, tuindeuren of een raam. De populairste varianten zijn voor u op een rijtje gezet, staat het model wat u graag wenst niet tussen deze opties? Neem dan contact op met onze overkapping specialisten, maatwerk mogelijk!

Overkapping Oslo 10

Plat dak overkapping Oslo wordt samengesteld van de beste kwaliteit Lariks Douglas, de ramen en deuren zijn van onbehandeld vuren. Desgewenst kunt u deze zelf behandelen met beits.

Doordat het basispakket in verschillende lengtematen verkrijgbaar is past deze bijna in elke tuin. Mocht dit toch niet het geval zijn, kan het bouwpakket eenvoudig naar eigen maten aangepast worden. 

Overkapping Oslo 12

Bekijk via onderstaande link de trendy OSLO overkappingen. Kies uit meer dan 10 modellen en uitvoeringen met of zonder blokhut (bergruimte). Ook kunt u kiezen uit blanke en zwarte wanden. De XL type zijn dieper dan de L modellen. Naast deze plat dak terrasoverkappingen ook verkrijgbaar met zadeldak (type Hamar) en kapschuur dak (type Bergen).