19 jun Vloeren

PVC vloeren in visgraat

PVC, de populaire kunststof vloeren kent u. Trendy vloeren in visgraat patroon kent u ook. Het A-merk Floer bedacht deze 2 te combineren. Zo bieden ze nu PVC vloeren in visgraat aan. Daarmee heeft u een onderhoudsarme vloer geschikt voor kleine kinderen in een modern legpatroon. 

Met het PVC van Floer bent u zeker van een veilige en kindvriendelijke omgeving voor uw kinderen. De Visgraat PVC vloeren van Floer zijn voorzien van het REACH certificaat. Dit certificaat wordt veel gebruikt bij kunststof kinderspeelgoed en toont dan ook aan dat de vloeren veilig zijn geproduceerd. Zo bevatten deze vloeren geen gevaarlijke stoffen, gerecyclede PVC materialen of weekmakers. Wel zo prettig wanneer u bedenkt hoeveel tijd u en uw gezin doorbrengen op de vloer!

Bekijk onderstaand de video over PVC visgraat vloeren. Ontdek de vele voordelen zoals krasbestendig en waterbestendig. Bekijk tevens de trendy witte, grijze en bruin eiken kleuren. 

Levensecht Eiken

De Floer Visgraat PVC vloeren zijn voorzien van een Register Embossed houtstructuur. Deze structuur geeft de vloer een extra dimensie! Het prachtige eiken patroon in de vloer is namelijk ook voelbaar in de toplaag. Dit geeft het visgraat een ongekend echte eiken uitstraling. Naast deze 3D houtstructuur is dit visgraat PVC ook voorzien van een 4-zijdige V-groef. Dit ontbreekt bij veel PVC merken, waardoor de verschillende planken minder goed terug zijn te vinden in de vloer. Een belangrijk onderdeel en verschil tussen een PVC planken vloer en bijvoorbeeld een zeilvloer. Deze microvelling rondom de plank onderscheid het Floer Visgraat PVC dan ook van andere PVC merken!

Floer Visgraat PVC Vloeren - Grijs Beige Eiken Patroon Vloer 12 x 60

Floer visgraat PVC - Grijs Beige Eiken

Eiken Visgraat met alle voordelen van PVC

Ondanks de levensechte eiken uitstraling heeft deze vloer vele voordelen:

  • Zo is het Floer Visgraat PVC 100% waterbestendig en kan het (met de juiste lijm) ook in de badkamer worden gelegd! Visgraat is dan ook een erg mooi patroon om rondom een badkuip te leggen vinden wij.
  • Daarnaast is de kunststof vloer ijzersterk dankzij de 0,55 mm slijtlaag. Deze maakt krassen en schade aanbrengen aan de vloer nagenoeg onmogelijk, vraag gerust een proefmonster aan en ontdek dit zelf! 
  • Dankzij de waterbestendigheid van het Floer PVC is deze vloer ook zeer makkelijk schoon te maken! Je reinigt het Floer PVC eenvoudig met de standaard huis tuin en keuken schoonmaakmiddelen.
  • De vloeren zijn ook nog eens anti-bacterieel wat bacterien geen kans geeft te nestelen op de vloer. Daarnaast zorgt de anti-statische behandeling ervoor dat het vegen/schoonmaken van de vloer nog makkelijker is. Statische vloeren houden namelijk vuil (bijvoorbeeld haren) vast aan de vloer.
  • Floer Visgraat PVC kan ook intensief commercieel worden gebruikt en mag zelfs industrieel worden toegepast! Dit onderschrijft nogmaals het sterke karakter van deze vloeren. U krijgt als consument dan ook 15 jaar garantie op huishoudelijk gebruik. 
  • Bent u van plan visgraat te leggen op vloerverwarming? Met het PVC van Floer haalt u het optimale rendement uit de verwarming. De zeer dunne stroken van PVC worden direct verlijmd op de ondergrond met verwarming en laten warmte uitstekend door. Een groot verschil met echt eiken, maar ook met laminaat, wat warmte moeilijker doorlaat. De warmteweerstand van Floer PVC is slechts 0,025 m2K/W!
  • We kunnen nog even doorgaan met vele andere voordelen als de brandvertragend werking, dimensionale stabiliteit, loopgeluidreductie, voetcomfort, etc.

Floer Visgraat PVC Vergrijsd Eiken Vloeren - GrijsbeigeFloer visgraat PVC - Grijs Beige Eiken

Bekijk hier de Floer PVC visgraat vloeren in diverse kleuren. Wist u dat wij ook visgraat PVC vloeren van het merk mFLOR aanbieden? Bovendien kunnen alle standaard PVC vloeren in grotere plank afmetingen ook in visgraat verband worden gelegd. Dit noemen we ook wel "reuze visgraat". Erg hip, luxe en absoluut uniek!

Floer Visgraat PVC vloeren - Warm Bruin Eiken 12 x 60 cm PatroonFloer visgraat PVC - Warmbruin Eiken