07 jan Gadero

Q&S Gartendeco is vanaf nu Gadero!

Gadero begint het jaar goed! Q&S Gartendeco uit Meppen is sinds vandaag onderdeel van Gadero. Gadero zet Meppen in als afhaallocatie en verzorgt de webshops van Q&S in Nederland en Duitsland. Tino Hidding, al jaren werkzaam bij Q&S, gaat de lokale showroom in Meppen (Duitsland) runnen. Voor onze klanten in Noord-Nederland en Duitsland is het dus veel eenvoudiger om onze overkappingen, blokhutten en sierbestrating te bekijken of om een bestelling op te halen.

Benieuwd naar onze nieuwe locatie? Lees dan verder!

Showroom Meppen

Veel mensen in Duitsland en Noord-Nederland kennen de lokale showroom van Q&S. Daarom was het voor Henk Jan Bijmolt, eigenaar van Gadero, een logische stap om het bedrijf over te nemen. “We hebben nu alleen een showroom in Breukelen. De lokale showroom van Q&S Gartendeco is een begrip in de regio Meppen, Duitsland (vlak over de grens bij Emmen) en zelfs Noord Nederland. Wij waren op zoek naar een fysieke locatie in Duitsland en de vestiging in Meppen trekt enorm veel mensen aan. Het is voor ons ons een mooie aanvulling om de Duitse markt uit te bouwen."

Q&S wordt Gadero

Afhaalpunt Duitsland

De locatie van Q&S heeft een aantal voordelen. Zo is het een handig afhaalpunt voor Duitse klanten. Voorheen moesten klanten uit Duitsland naar Groningen rijden om een bestelling op te halen of hun tuinhout laten bezorgen. Daarnaast krijgt Gadero er een enorme showroom bij. Op het 20.000 m2 grote terrein van Q&S vindt u veel blokhutten en tuinhuisjes. Bovendien wordt de showroom de komende maanden geheel vernieuwd met nieuwe houten blokhutten, aluminium overkappingen en sierbestrating. In het nieuwe tuinseizoen bent u van harte welkom voor inspiratie en advies!

Q en S Tino

Q&S Gartendeco

Blokhut en aluminium veranda specialist Q&S Gartendeco, opgericht door Manfred Specken en Joost Quispel, startte 20 jaar geleden. Het bedrijf werd bekend in Noord-Nederland en rond Meppen in Duitsland via acties in lokale kranten. 
 
De Q&S webshops en naam worden per direct omgezet naar Gadero. Meer weten over onze nieuwe locatie? Ontdek alles over Gadero Meppen. Lees verder over de overname op Emerce en RTV Noord