24 okt Vloeren

Quick-Step Classic en Eligna nu ook waterdicht!

Ontdek nu de nieuwe Classic & Eligna laminaat vloeren in de Hydroseal uitvoering. Dankzij deze coating zijn de vloeren van Quick-Step de eerste echte waterbestendige laminaatvloeren. De duurzame Quick-Step laminaatvloeren nu nóg duurzamer. Authentieke houten designs gaan nu perfect samen met de hoogste kwaliteit!

Waterbestendig laminaat!
Quick-Step biedt al een tijdje vloeren aan in de zogenaamde Hydroseal uitvoering. Deze kent u misschien wel van de Majestic, Impressive en de Impressive Ultra serie's. Nu zijn ook de Classic en de Eligna uitgevoerd met dit vernuftig stukje techniek. Verder zijn de laminaat vloeren nog steeds voorzien van de Scratch Guard bescherming waardoor ze wel tot 10x beter bestand zijn tegen krassen. Uiteraard zijn ze nog steeds net zo goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. 

Zorgeloos genieten in de mooiste designs
Quick-Step introduceert de nieuwste generatie laminaatvloeren! De Hydroseal collectie is voorzien van een waterafstotende toplaag waardoor de vloer nu 100% procent waterdicht is, tot de voegen aan toe. Wat de naam al een beetje doet suggereren is dat de vloeren als een verzegeld oppervlak in elkaar worden geklikt waardoor vocht, vuil en bacterieën geen enkele mogelijkheid hebben om de vloer aan te kunnen tasten. De waterdichtheid brengt natuurlijk vele voordelen me zich mee. Angst op vochtschade is nu gelukkig verleden tijd. Had u ooit gedacht dat laminaat te gebruiken zou zijn in een badkamer?

Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Licht Bruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Licht Bruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer

De Quick-Step Classic & Eligna Hydroseal collecties zijn vanaf nu verkijgbaar! Let echter wel op: De huidige en de Hydroseal uitvoeringen kunnen niet door elkaar worden gebruikt. 

Floer Laminaat 
Wist u dat het Floer Authentiek laminaat gemaakt wordt van vochtwerend HDF? Hierdoor is deze serie ook toe te passen in de keuken of badkamer. Dankzij het Floer Variclick systeem wordt er een verzegeld oppervlak gecreëerd waardoor vocht of vuil uw vloer niet meer kunnen betreden. Met het Floer Authentiek laminaat bent u verzekerd van een vloer die nagenoeg niet te onderscheiden is van een echte parket vloer met de vele voordelen die laminaat u te bieden heeft.

Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied 184.5 x 19 x 1.2 cm

Floer Authentiek Laminaat Zwart Geolied 184.5 x 19 x 1.2 cm

Meister AquaSafe
Naast de grote merken zoals Quick-Step en Floer is Meister ook een prominente aanbieder van laminaatvloeren die vochtwerend zijn. Dit heeft Meister gerealiseerd door een HDF-tussenlaag aan te brengen met de door Meister bedachte AquaSafe behandeling. Het gepatenteerde klikprofiel zorgt voor een duurzame en dichte profielsluiting. De AquaSafe behandeling zit op de gehele Premium collectie bestaande uit de Melango en Micala serie's. Deze vochtwerende tussenlaag zorgt ervoor dat vocht of vuil de vloerdelen niet kunnen aantasten. Ondanks deze waterafstotende HDF-laag is deze vloer niet geschikt voor ruimtes waar een permanente vochtbelasting of een fluctuerende luchtvochtigheid aanwezig is zoals een badkamer. Wel is deze vloer geschikt voor gebruik in de keuken daar deze laminaatdelen spatwaterdicht zijn. Meister adviseert om plasvorming niet te laten drogen op het laminaat, maar deze direct droog te vegen. 

Productgegevens_Meister_Laminaat_Melango_Micala 

Productgegevens Meister laminaatvloeren

Omdat laminaatvloeren bestaan uit 100% natuurlijke grondstoffen is het raadzaam om grote hoeveelheden water op te nemen met een droge doek. Zo voorkomt u schade door langdurige plasvorming.