01 feb Cadeautip

Scoor punten deze Valentijnsdag met een houten hart als cadeau

Verras je Valentijn dit jaar eens met iets bijzonders: een houten hart. Valentijnsdag staat weer voor de deur en dus neemt de druk om het perfecte cadeau te vinden toe. Bij Gadero hebben we een tip voor u. Geef uw Valentijn een houten hart! Onze houten harten zijn handgemaakt, wat ze stuk voor stuk uniek maakt. Daarnaast zijn ze een echte eyecatcher in uw woonkamer.

Zo versiert u de plankjes naar hartenlust met uw eigen decoraties, bijvoorbeeld met een leuke foto van uw lief of dat leuke souvenirtje wat jullie samen gevonden hebben op vakantie. Ontdek alle valentijnscadeaus van Gadero hieronder.

Tijgerhouten hart

Tigerwood houten hart groot

Met een hart van Tigerwood maakt u echt indruk deze valentijn. Tigerwood, ook wel tijgerhout genoemd, is een bijzonder houtsoort met een opvallende uitstraling. Deze hardhoutsoort dankt zijn naam aan de gelijkenis met de vacht van een tijger. Het hout heeft namelijk een oranje-achtige kleur met zwarte strepen. Een houten hart van tigerwood valt gegarandeerd in de smaak als cadeau, maar u kunt hem natuurlijk ook gewoon voor uzelf kopen als u nog op zoek bent naar leuke decoratie voor in uw huis. Dit houten hart is bij Gadero verkrijgbaar in een grote en kleine variant.

Steigerhouten hart

Steigerhouten hart klein

Steigerhout blijft onverminderd populair, dus dan kan een houten hart van steigerhout niet ontbreken. Deze houten harten hebben een fraaie oudgrijze kleur, die mooi bij elk interieur past. Het robuuste uiterlijk maakt deze steigerhouten harten een blikvanger in uw huis. U kunt dit houten hart ook in de tuin ophangen, om bijvoorbeeld uw schutting of wand van uw overkapping op te leuken. Houd er wel rekening mee dat de houten harten hun kleur verliezen als u ze buiten hangt. Ook deze houten harten zijn in een grote en kleine versie leverbaar. 

Klussen in de tuin

Klussen tuin

Liever een groots gebaar maken met valentijn? Dan kunt u natuurlijk ook een van die klussen aan pakken die al een tijdje om aandacht vragen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw vlonder, het plaatsen van een nieuwe schutting of het vervangen van de borderrand. In onze nieuwe catalogus vindt u genoeg inspiratie om in het komende tuinseizoen aan de gang te gaan. 

Bekijk al onze houten harten of de online catalogus om een leuk en origineel cadeau te vinden deze valentijn.