15 aug

Videowedstrijd Gadero

Gaat u iets bouwen met Gadero hout? Een groot project zoals een vlonder, schutting of overkapping? Maak een video, zend deze in bij onze videowedstrijd en maak kans op een GoPro camera. 

Moeilijk? Helemaal niet! Hieronder laten we een paar voorbeelden zien van video's die ingezonden zijn.

Bij Gadero heeft u de mogelijkheid om een GoPro camera te winnen, wat u moet doen? Een video maken van uw houtbouwproject, groot of klein.

Compilatie, webcam of zelf filmen

U heeft geen grote apparatuur nodig om mee te kunnen doen aan de videowedstrijd. Er zijn inmiddels een aantal inzendingen binnen en we zien verschillende stijlen. Wat ons betreft is alles goed, zolang u maar het hout van Gadero gebruikt en er plezier in heeft.

Videowedstrijd Gadero 

Het is mogelijk een opname te maken met webcam en deze versneld af te spelen. Een serie foto's achter elkaar aan monteren levert ook een leuk filmpje op. Met een simpel video edit programma, meestal vrij verkrijgbaar op Windows of MAC, kunnen foto's onder begeleiding van tekst omgetoverd worden tot een leuke video. 

Bent u echt creatief van geest, ga dan aan de slag met camera en telefoon. Eén van onze recente inzendingen laat een leuke compilatie zien van de opbouw van een overkapping. 

Maar zoals eerder gezegd, alles is mogelijk en mag, de jury kijkt uit naar originele inzendingen. Inzenden van de video kan tot en met 15 oktober. Na deze datum zal, afhankelijk van het aantal inzendingen, het personeel van Gadero een selectie maken van mooiste/leukste video's. Daarnaast dingen de video's met de meeste stemmen van het publiek ook mee voor de GoPro camera. Dus zorg er vooral voor dat al uw vrienden en familie op uw video stemmen! Deze selectie wordt doorgegeven aan de jury en die kiest de winnaar uit. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en zal aangekondigd worden op onze Facebookpagina en op de website van Gadero.

Toch te lastig om een video te maken? Maar u wilt wel kans maken op mooie prijzen? Maak mooie foto's en zend deze in bij onze fotowedstrijd. Gadero kiest vier keer in het jaar een winnaar uit die een Ipad wint. Ook hierbij wordt er eerst een selectie gemaakt door het personeel, de jury kiest uit de selectie een winnaar.