13 dec Vloeren

Vloer inspiratie: Ontdek Eiken visgraat laminaat

Gaat u visgraat laminaat leggen, maar kunt u nog niet kiezen welke? Laat u dan inspireren door de onderstaande klantfoto’s voor uw nieuwe vloer. Deze prachtige visgraat laminaat vloer is gelegd in een nieuwbouwhuis in Bedum. Klanten kozen voor deze laminaat vloer vanwege de mooie natuurbruine kleur en de lange levensduur. Meneer de Jong vertelt: "Deze vloer viel ons op, omdat hij zoveel op echt eikenhout lijkt. We zochten iets om ons nieuwbouwhuis direct een huiselijke sfeer te geven." Dit eikenhout laminaat is dan de ideale keuze. Bovendien heeft u veel minder onderhoud dan bij een visgraat vloer van echt eikenhout

Benieuwd hoe die visgraat vloer er nu in het echt uitziet? Bekijk dan de onderstaande video.

Eikenhout Visgraat Laminaat

Deze vloer heeft een warme uitstraling, die uw (nieuwbouw)huis direct een gezellig gevoel geeft. Bovendien zorgt de opgedrukte structuur van eikenhout voor een realistische look and feel, zodat het laminaat net lijkt op echt hout. Dit tijdloze visgraat laminaat past bij elke stijl en is naadloos te combineren met uw bestaande meubels. 

Bent u nog niet overtuigd van deze eikenhouten visgraat laminaat vloer? Na het zien van de onderstaande klantfoto’s heeft u uw keuze vast gemaakt! 

Keuken met eikenhout laminaat

Visgraat eikenhout laminaat

Visgraat laminaat detail

Woonkamer visgraat laminaat

Laminaat visgraat met eikenhouten look

Eikenhout visgraat laminaat eetkamer

Visgraat laminaat Eikenhout

Als dit nou niet de vloer is die u zoekt hebben we bij Gadero nog veel meer binnenvloeren in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook onze visgraat PVC vloeren of ons eiken visgraat parket.