Blokhut 5757 - 50 Twinskin Interflex 590 x 590 x 299 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IF5757-50   |   Ook geïmpregneerd of gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)   |   Wanden gefixeerd middels draadstangen (extra stevig)

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 4 weken

€ 11.122,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakgootset
Dakgootset
Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 4-6 weken)
Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 4-6 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Dakbedekking Puntdak Interflex
features.Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Stormankerset metaal 4-delig
Samenstelling Sluiten
  • € 11.122,95 Standaardproduct Blokhut 5757 - 50 Twinskin Interflex 590 x 590 x 299 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut 5757 - 50 Twinskin Interflex 590 x 590 x 299 cm Wanddikte 50 mm

  • Dubbelwandig 50/50 mm & Dubbelschalig dak (uitermate geschikt voor isolatie)
  • Dubbele Deur & Draai-kiepramen (incl. isoglas)
  • Ook geïmpregneerd en gecoat te bestellen (extra optie)
  • Standaard geleverd met Dakshingles Recht
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut 5757 - 50 Twinskin Interflex 590 x 590 x 299 cm Wanddikte 50 mm

Blokhut 5757 - 50 is de evenknie van Blokhut 5757 - 40 van Interflex. Deze zeer complete geisoleerde blokhut met twee aparte kamers wordt, in tegenstelling tot de 5757 - 40, geleverd met een 10mm extra dikkere dubbele wand met een wanddikte van 50 mm. Kortom, deze dubbelwandige 50/50 mm tuinhuis van ca. 6 x 6 meter is hiermee uitermate geschikt als geïsoleerde tuinkantoor of gastenverblijf die u zowel in de zomer als in de winter kunt gebruiken. Deze 5757 - 50 tuinhuis van Interflex valt onder de categorie geïsoleerde blokhutten

Blokhut 5757 - 50 is een geïsoleerde houten 2-kamer tuinhuis uit de Twinskin lijn van Interflex. Deze zeer complete Blokhut 5757 - 50 Twinskin van Interflex wordt standaard dubbelwandig geleverd en bestaat uit dubbele wanden met een wanddikte van 50mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren.

Deze twinskin blokhut van Interflex beschikt over een tussenruimte van 50mm tussen de dubbele (2x 50 mm) buiten wanden, wat zorgt voor een prima luchtisolatie. De buitenwanden van deze Blokhut 5757 - 50 Twinskin worden standaard gefixeerd middels draadstangen voor extra stevigheid en stabiliteit. Ook het zadeldak wordt standaard dubbelschalig geleverd, waardoor er ruimte is voor het plaatsen van isolatiemateriaal. 

Blokhut 5757 - 50 Twinskin - wanddikte 50/50 mm en isolatieglas

Deze blokhut bestaat uit twee kamers die wordt gescheiden door een enkele middenwand van 50mm dik. De totale buitenmaat van Blokhut 5757 - 50 Twinskin betreft 590 x 590 cm. Aan de voorkant bevindt zich rechts een inpandige luifel van ca. 270 cm breed en 140 cm diep. Via een luxe dubbele deur, gesitueerd onder de inpandige luifel, bereikt u de rechter kamer van ca. 270 cm breed en 400 cm diep. Rechts aan de zijkant van deze ruime kamer bevindt zich een dubbele draaikiepraam met isolatieglas wat zorgt voor de benodigde lichtinval en ventilatie mogelijkheden.

Via een enkele dichte deur in de middenwand bereikt u de royale linkerkamer die met zijn afmetingen van ca. 270 cm breed en 540 cm diep vollop mogelijkheden biedt. Aan de voorkant bevindt zich een dubbeledraaikiep raam met isolatieglas en aan de zijkant bevinden zich nog eens twee dubbele draaikiepramen met isolatieglas. Kortom, aan lichtinval en ventilatiemogelijkheden geen gebrek. Door de praktische indeling met 2-kamers, dubbele buitenwand (50/50 mm), luxe deuren en ramen met isolatieglas en dubbelschalig dak is deze luxe 2-kamer blokhut uitermate geschikt als tuinkantoor of gasterverblijf. 

Type/Model 5757 - 50 Twinskin
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50/50mm
Buitenmaatwand 570x570 cm
Totale buitenmaat (incl. oren)    590x590 cm
Luifel (diepte) 140 cm
Zijwandhoogte 215 cm
Nokhoogte 299 cm
Oppervlakte 32,49 m2
Type dak Zadeldak
Type Glas Isolatieglas
Type ramen Draaikiep

Dak(bedekking)

Blokhut 5757 - 50 Twinskin van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het zadeldak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijkheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de Interflex 5757 - 50 Twinskin nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens een PVC dakgooset van 100mm breed in de kleur bruin meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Vuurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 5757 - 50 Twinskin blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 5757 - 50 Twinskin blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 5757 - 50 Twinskin van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 5757 - 50 Twinskin blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Hieronder vindt een voorbeeld (afbeelding) van Blokhut Interflex 4x3 met de opties Coaten Wandlaag Basiskleur in de kleur Zweeds Rood (exterieur) en Coaten Accentkleur in de kleur Wit.

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw blokhut 5757 - 50 Twinskin van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde of geimpregneerde houten vloer. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex blokhut 5757 - 50 Twinskin blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen, of om deze blokhut geimpregneerd / gecoat te bestellen (zie extra optie). Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of bij voorkeur op een gestorte betonvloer.

Let op! Omdat deze Interflex blokhut 5757 - 50 Twinskin dubbelwandig wordt geleverd kunt u geen gebruik maken van standaard afwateringsbalken. U kunt u uw blokhut bijvoorbeeld opbouwen op minimaal 12x25 mm dikte betonbanden of een hardhouten terras.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 8 - 14 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dubbelwandig 50/50 mm Blokhut 5757 - 50 Interflex Onbehandeld Blokhut 5757 - 50 Twinskin Interflex 590 x 590 x 299 cm Wanddikte 50 mm   |   Ook geïmpregneerd of gecoat in diverse kleuren te bestellen! (meerprijs)   |   Wanden gefixeerd middels draadstangen (extra stevig)
€ 11.122,95 Per stuk incl. btw