Gadero Klantenservice
Kan ik een blokhut zelf aanpassen?

Tuinhuizen van Tuindeco en Karibu bestaan uit kant-en-klare houtbouw pakketten. Onder kant-en-klare tuinhuisjes verstaan wij alles van prefab blokhut met overkapping tot goedkope tuinberging. Deze blokhutten zijn met de grootste zorg en deskundigheid vervaardigd en wordt voor u op maat samengesteld en verpakt door diverse gerenommeerde fabrikanten waaronder Tuindeco en het Duitse Karibu. Deze bouwpakketten bestaan uit vaste afmetingen en een handig reeds gezaagd prefab houtpakket met bouwtekening. 

Omdat deze prefab tuinhuizen deskundig zijn vervaardig en vakkundig zijn berekend ontvangt u ook garantie vanuit de fabrikant. Binnen de garantieperiode en voorwaarden worden defecte onderdelen kosteloos vervangen.

Technisch gezien kunt u zelf enkele simpele aanpassingen doen waaronder het inkorten van profielen.  

Let op! Wanneer u zelf aanpassingen doet aan een blokhut en niet volgens montagehandleiding de montage uitvoerd, dan vervalt de garantie. Ons advies is dan ook om geen aanpassingen uit te voeren aan tuinhuizen. Dit is altijd op eigen risico. 

Tip! Op maat overkapping of tuinhuis bouwen? Bekijk de pagina's Lariks Douglas hout voor los timmerhout voor het zelf bouwen van een blokhut met plat dak, tuinhuis met schuin dak of tuinberging op maat. Voor dichte wanden maken hebben wij ook los blokhutprofielen en Zweeds rabat planken te koop in lariks douglas, grenen of zwart gespoten.

Terug naar overzicht