Logo Gadero
service

Blokhut Alex 350 x 450 x 236 cm + Luifel 68 cm Wanddikte 40 mm

Productnummer
DE11451
Dubbel Glas
Deuren en raam zowel links als rechts te plaatsen
Uit te breiden met diverse opties
blokhut_alex_onbehandeld
blokhut_alex_onbehandeld_vooraanzicht
blokhut_alex_onbehandeld_plattegrond
blokhut_alex_onbehandeld_zijaanzicht
Per stuk,vanaf

3.388,95

incl. BTW

17 stuks op voorraad
Details
Diepte
450 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
236 cm
1 tot 2 weken
Funderingsbalken met afwatering
3.388,95incl. BTW
1 tot 2 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Uit te breiden met diverse extra opties

  • Veel lichtinval

  • Dubbel glas

  • Wanddikte 40 mm

  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

  • Starterset niet inbegrepen

Specificaties

Offerte knop
Ja
Wanddikte
40 mm
Gewicht
1000 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
450 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
236 cm
Model
Met voorluifel
Dak type
Zadeldak

Blokhut Alex 350 x 450 x 236 cm + Luifel 68 cm Wanddikte 40 mm

Blokhut Alex is met zijn afmetingen van 350 x 450 cm erg ruim en ideaal te gebruiken als opslag voor uw tuinmeubelen en tuingereedschap. Daarnaast voegt de luifel aan de voorkant van Blokhut Alex nog eens 68 cm diepte toe. Hierdoor komt blokhut Alex onder de blokhut 4x3 meter modellen te vallen. Blokhut Alex wordt standaard geleverd met onbehandelde blokhutprofielen van maar liefst 40mm dikte.

Aan de voorkant van deze royale tuinhuis bevindt zich een groot uitzet raam die te openen is en een dubbele deur. Hiermee biedt deze houten blokhut niet alleen veel lichtinval maar ook een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. Het raam en de dubbele deur wordt standaard geleverd met dubbel glas en losse roedes. De dubbele deur en het raam zijn naar wens zowel links als rechts te plaatsen.

Blokhut Alex 350 x 450 x 236 cm + Luifel 68 cm Wanddikte 40 mm

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 350x450 cm
Funderingsmaat 330x430 cm
Nokhoogte 243 cm
Ramen 1 te openen (87x125)
Deuren 1 (160x185)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 20.6 m²
Inhoud 31.2 m³
Oppervlakte (m²) 14.2 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor tuinhuis Alex kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Indien u door ons uw blokhut Alex laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen groen en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten berging Alex is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen en raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Alex wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van standaar Dakleer of Dakhingles in diverse kleuren en patronen tegen een kleine meerprijs. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart (populair), Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen.

Let op: Kiest u voor het meebestellen van dakleer of Dakshingles? Bestel dan een kit voor dakbedekking mee.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut Philip kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 65mm of 100m van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootsets worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Alternatieve blokhutten

Wilt u een soortgelijke blokhut maar dan in een wanddikte van 28 mm? Kies dan blokhut Perlund of Aksel. Mocht u een iets grotere blokhut willen dan kunt u kiezen voor blokhut Gunda. Als u een blokhut met overkapping wil is blokhut Annette een goede optie. Deze blokhutten staan onder het kopje alternatieve producten onderaan de pagina.

Montage Service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Wilt u nog meer informatie ontvangen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.