Blokhut Alexei 585 x 630 x 259 cm

Tuinhuis kan ook gespiegeld opgebouwd worden   |   Inclusief dakshingles recht en enkel glas

€ 3748,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 3748,95Dit product
€ 3748,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Alexei 585 x 630 x 259 cm

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11175
Afmetingen:
585 x 630 x 259 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
259
Deurhoogte:
190
Ramen:
3
Dakbedekking:
Dakshingles 45 m2
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
585 cm
Diepte:
630 cm

Blokhut Alexei 585 x 630 x 259 cm

Het tuinhuis Alexei bestaat uit twee ruimtes en een overkapping. De grote blokhut is 430x430 cm. Deze heeft een dubbele deur met cillinderslot. De dubbele deur in de blokhut is voorzien van een raamwerk met enkel glas. Daarnaast heeft de blokhut twee hoge, vaste ramen aan de voorzijde en een uitzetraam aan de zijkant. Ook deze zijn voorzien van enkel glas. Aan de voorzijde van de blokhut Erke is een overkapping van 430 cm breedte en 200 cm diepte. Met deze overkapping geniet u in de zomer overdag van de schaduw en 's avonds van de beschutting van dit buitenverblijf. Tot slot heeft het tuinhuis Alexei nog een kleine berging van 100 cm breed en 330 cm diep.

Afmetingen

De maten van het tuinshuis zijn 430x430 cm (buitenmaten) en ca 259 cm hoog. De afmeting van de berging is 155x430 cm. De deur in de berging is door het schuine dak niet heel groot, namelijk 160 cm hoog en 58 cm breed. Deze deur is voorzien van een raam en wordt geleverd met cillinderslot. De dubbele deur in de blokhut is 159x188 cm inclusief kozijn en zijn voorzien van enkel glas en cillinderslot. De 2 ramen naast de dubbele deur zijn 40x188 cm inclusief kozijn en kunnen niet open. Het raam aan de zijkant is wel te openen en is inclusief kozijn 136x85 cm. De ramen en deuren worden met vaste roedes geleverd. De overkapping is 430x200 cm. De wanden van het tuinhuis Alexei zijn gemaakt 4.5 cm dik, onbehandeld vurenhout. Houdt bij het plaatsen van de blokhut rekening met een funderingsmaat van 565x610 cm. De nokhoogte is ca 259 cm. De blokhut kan gespiegeld opgebouwd worden.

Verduurzamen

Wij kunnen uw blokhut groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Alexei krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Alexei in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Alexei. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. 

Actie blokhut Alexei, nu met gratis enkel glas, geen bezorgkosten en 45 m2 dakshingles recht.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
blokhut alexei Blokhut Alexei Tuindeco 585 x 630 x 259 cm Tuinhuis kan ook gespiegeld opgebouwd worden   |   Inclusief dakshingles recht en enkel glas Ruim op voorraad
€ 3748,95 per stuk incl. BTW