Blokhut Argo 200 x 200 x 217 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: DE11006 Met puntdak   |   Inclusief vast raam met enkel glas (zowel rechts als links te plaatsen)

17 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 975,73 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
features.Laten Impregneren (levertijd 8 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 975,73 Standaardproduct Blokhut Argo 200 x 200 x 217 cm Wanddikte 19 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Argo 200 x 200 x 217 cm Wanddikte 19 mm

 • Het zijraam kan zowel links als rechts geplaatst worden
 • Inclusief enkel glas
 • Uit te breiden met diverse opties
 • Raam zorgt voor goede lichtinval
 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
 • Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Blokhut Argo 200 x 200 x 217 cm Wanddikte 19 mm

Dit is blokhut Argo, een perfect tuinhuisje voor het opbergen van uw buitenbenodigdheden. Alle tuinhuisjes en blokhutten van Tuindeco worden gemaakt van onbehandeld A-kwaliteit Zweeds vurenhout en zijn gemakkelijk te plaatsen. U heeft hiervoor geen speciaal gereedschap nodig en u ontvangt een uitgebreide handleiding met bouwtekeningen.

Deze blokhut 2x2 meter heeft een enkele deur en een vast raam en is voorzien van beslag (scharnieren en schuifslot). Voor het schuine, zelf afwaterende dak, dient u nog dakbedekking mee te bestellen. Dit type houten tuinhuisje wordt standaard niet geïmpregneerd, dit is tegen meerprijs wel mogelijk en raden we aan. Wenst u een luxere versie van deze opslagruimte? Bekijk dan tuinhuis Richard.

Afmetingen

Dit vierkante Blokhut Argo heeft een afmeting van 200 cm breed x 200 cm diep en 217 cm nokhoogte. De deur is 85 x 177 cm inclusief kozijn. Het raam is 46 x 49 cm inclusief kozijn en is vast, echter wel links als rechts te plaatsen. De oversteek aan de voor- en achterzijde is 20 cm. De funderingsmaat is 188 x 188 cm. De dikte van de blokhutprofielen is 19 mm. Op het dak moet nog dakbedekking geplaatst worden. Bij de extra opties kunt u kiezen voor bijvoorbeeld dakleer, dakshingles of dakpanprofielplaten. 

Deze prefab houten blokhut c.q. tuinhuisje Argo heeft de volgende kenmerken:

 • Standaard van onbehandeld vurenhout
 • Afmeting tuinhuisje: 200 cm breed x 200 cm diep
 • Wanddikte 19 mm onbehandeld vurenhout.
 • Nokhoogte: ca. 217 cm
 • Afmeting van de deur inclusief kozijn: 85 x 177 cm
 • Zijkanthoogte: 195 cm
 • Voorkant overstek: 20 cm
 • Achteroversteek: 20 cm
 • Raam: Ja
 • Eclusief dakleer
 • Exclusief houten vloer van onbehandeld vuren en fundering
 • Inclusief bevestigingsmaterialen deurbeslag (kan afwijken van afbeelding)

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Argo kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor Blokhut Argo. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Argo te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd oplopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

 

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 200 x 200 cm wordt standaard geleverd met tekeningen. Naar wens kunt u bij opties kiezen voor dakleer, dakshingles of dakplaten. Dit tuinhuis Argo met wanden van 19mm dikte wordt standaard geleverd met een verzinkt schuifslot. Zo kunt u uw tuinhuis te allen tijde afsluiten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Argo wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van dakbekking bijbestellen (meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Argo is ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen.

Let op! Wanneer u Dakpanprofielplaten als dakbedekking wenst te gebruiken raden wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen. U vindt deze bij de extra opties.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzinkt.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Vast Raam (enkel glas) Blokhut Argo Blokhut Argo 200 x 200 x 217 cm Wanddikte 19 mm Met puntdak   |   Inclusief vast raam met enkel glas (zowel rechts als links te plaatsen) Op voorraad
€ 975,73 Per stuk incl. BTW