Houten Blokhut Asmund Groen Geïmpregneerd 300 x 300 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE112032G   |   5-hoekig blokhut   |   Inclusief enkel glas   |   Actie: Gratis Groen Geïmpregneerd

€ 1.886,95 € 1.646,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 35,00 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Wanden
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Afdekkap
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
 • € 1.646,95 Standaardproduct Houten Blokhut Asmund Groen Geïmpregneerd 300 x 300 cm Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Blokhut Asmund Groen Geïmpregneerd 300 x 300 cm Wanddikte 28 mm

 • Standaard Groen Geïmpregneerd
 • Vijfhoekig, ideaal voor plaatsing in een hoek van uw tuin
 • Ramen zijn te openen
 • Exclusief dakbedekking en starterset

Houten Blokhut Asmund Groen Geïmpregneerd 300 x 300 cm Wanddikte 28 mm

Actie Gratis Geïmpregneerd

Blokhut Asmund van Tuindeco wordt nu tijdelijk aangeboden met gratis impregnatie in de kleur groen ter waarde van € 239,95. Voor deze actie geldt OP=OP en zolang de voorraad strekt!

Op zoek naar een blokhut voor in de hoek van uw tuin van ca. 300 x 300 cm? Blokhut Asmund, een zogenaamde vijfhoek, bestaande uit 5 wanden en daardoor zeer geschikt plaatsing in een hoek van uw tuin. Deze Blokhut Asmund wordt standaard Groen Geïmpregneerd geleverd. Doordat deze blokhut reeds groen is geïmpregneerd heeft deze al een eerste beschermlaag. Deze zogenaamde hoekblokhut van vuren hout wordt geleverd en echt enkel glas voor de ramen en deuren. De Asmund wordt standaard geleverd zonder dakbedekking, kies daardoor voor één van de twee populaire dakshingleopties.

Specificaties Blokhut Asmund Groen Geïmpregneerd

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren
 • Behandeling: Groen Geïmpregneerd
 • Wanddikte: 28mm
 • Afmetingen: 300 x 300 cm
 • Overstek Rondom: 15 cm
 • Funderingsmaat: 280 cm x 280 cm
 • Nokhoogte: ca. 281 cm
 • Ramen: Ja, 2 (86x122cm)
 • Deuren: dubbele deur (142x184cm)
 • Type Beglazing: Enkel glas
 • Type Dak: piramide dak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 7 m²
 • Inhoud (m³): 11 m³
 • Dakoppervlak (m²): 17.9 m²
 • Gespiegeld op te bouwen? Nee
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Asmund kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Asmund. Deze startersetbevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: transparant beitsen

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 2 opties:

1. Deze Blokhut Asmund wordt standaard Groen Geïmpregneerd geleverd. Doordat deze blokhut reeds groen is geïmpregneerd heeft deze al een eerste beschermlaag. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan te behandelen met Embadecor Transparante Beits Kleurloos (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

2. Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Asmund. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Meegeleverd

De ramen en deuren worden met enkel glas geleverd. De roedes voor de ramen en deuren worden los meegeleverd. Deze blokhut Asmund met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Afmetingen

Blokhut Asmund is 300 x 300 cm. De funderingsmaten zijn 280 x 280 cm. De dubbele deur is 142 x 184 cm inclusief kozijn. De ramen te openen en zijn 86 x 122 cm inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik.

Fundering

Deze blokhut/berging Asmund is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering.

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Asmund wordt standaard zonder dakbdekking geleverd. Via de extra opties kunt u tal van dakbedekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijkheid voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. Kies ook voor dakbedekking in de vorm van Dakpanprofielplaten voor een extra luxe afwerking van het dak van Blokhut Asmund.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog dakgootsets meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzikt.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gratis Impregneren Asmund groen Houten Blokhut Asmund Groen Geïmpregneerd 300 x 300 cm Wanddikte 28 mm   |   5-hoekig blokhut   |   Inclusief enkel glas   |   Actie: Gratis Groen Geïmpregneerd Op voorraad
€ 1.886,95 € 1.646,95 Per stuk incl. BTW