Blokhut Athy 484 x 1859 x 290 cm + Luifel 150 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11490   |   Wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 48.709,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 48.709,95 Standaardproduct Blokhut Athy 484 x 1859 x 290 cm + Luifel 150 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Athy 484 x 1859 x 290 cm + Luifel 150 cm Wanddikte 70 mm

 • Wanddikte 70 mm
 • Inclusief Houten Vloer (28mm) & Fundering
 • Deuren en ramen van woonhuis kwaliteit (Dubbel Glas)
 • Inclusief Dakshingles Recht (129m2)
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Athy 484 x 1859 x 290 cm + Luifel 150 cm Wanddikte 70 mm

Op zoek naar een grote blokhut voor een diepe tuin, met alle comfort van een (gewoon) huis en praktische indeling waardoor elke vierkante centimeter slim is benut? Blokhut Athy is dan uitermate geschikt. Blokhut Athy is door zijn totale diepte van maar liefst ca. 20 meter en breedte van ca. 5 meter uitermate geschikt voor een groot en diep perseel. Met zijn mega afmetingen, praktische indeling met 6 aparte kamers, wanddikte van 70 mm, royale veranda, 8 grote vaste ramen en dubbele en enkele deur van woonkwaliteit met dubbele beglazing met recht een houten woning of tiny house worden genoemd. 

Blokhut Athy is maar liefst 484 cm breed, 1859 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 290 cm. Aan de voorkant bevindt zich nog een luifel + veranda met een diepte van ca. 150 cm, waardoor de totale diepte uitkomt op ca. 20 meter. Blokhut Athy voldoet dus aan al uw wensen wanneer u op zoek bent naar een grote en diepe blokhut die u wilt gebruiken als houten tuinkantoor, mantelzorgwoning, vakantiewoning of tiny house.

Prefab houten woning Athy wordt standaard geleverd inclusief Houten vloer 28mm + fundering en met dakplanken van 28mm. Hierdoor is deze houten woning erg geschikt voor verdere isolatie, waardoor u het hele jaar gebruik kan maken van blokhut Athy.

Met 6 aparte ruimtes

Blokhut Athy is met name uniek door zijn praktische indeling met 6 aparte interne kamers en biedt aan de voorkant een overdekte veranda, waardoor u ook een heerlijke beschutte plek heeft om buiten te genieten van het zowel het uitzicht als het buitenleven. Daarnaast beschikt Athy over maar liefst 8 grote vaste ramen, waardoor u in de gehele blokhut aan lichtinval geen gebrek heeft. 

Via een dubbele deur met glas, onder de verande aan de voorkant van de blokhut, komt u in algemene hoofdkamer. Deze royale voorkamer beschikt over U-vorm en bestaat eigenlijk over twee ruimtes, die links in het midden wordt gescheiden door een aparte interne kamer. Het voorste gedeelte van de voorkamer is ca. 484 cm breed en 286 cm en het achterste gedeelte is ca. 484 cm breed en 280 cm diep. Links aan zijkant van het voorste gedeelte bevindt zich een breed raam en aan de voorkant bevinden zich twee grote vaste ramen. In het achterste gedeelte bevindt zich links eveneens een breed raam. 

Rechts aan de achterkant van het achterste gedeelte van de voorkamer bereikt u via een enkele dichte deur een lange hal die middels 4 aparte deuren toegang biedt tot de overige 4 interne kamers. Meteen links vanuit de voorkamer bevindt zich de eerste kleine kamer van ca. 343 cm breed en 180 cm diep. Deze interne kamer beschikt over een klein vast raam aan zijkant en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als toilet / badkamer. Verder in de smalle hal van blokhut Athy bevinden zich twee identieke kamers van ca. 343 cm breed en 301 cm diep. Beide kamers beschikken aan de zijkant over een groot vast raam en kunnen bijvoorbeeld ingericht worden als slaapkamer. Via een enkel dicht deur aan het eind van de hal bereikt u de laatste royale kamer die achterin de blokhut is gesitueerd. Deze ruime achterkamer is ca. 484 cm breed en 315 cm diep en beschikt aan de zijkant over een breed vast raam. Deze kamer is bijvoorbeeld te gebruiken als slaapkamer of als kantoorruimte. 

Aan de voorkant van blokhut Athy bevindt zich onder de luifel een royale veranda. De overdekte veranda is ca. 484 cm breed en 150 cm diep en biedt vollop ruimte voor tuinstoelen of bankjes. Door het ontwerp met 6 verschillende kamers met interne scheidingswanden van 70mm dikte op volledige hoogte, is blokhut Athy uitermate geschikt als houten vakantiewoning, extra gastenverblijf, mantelzorgwoning, tiny house of tuinkantoor.

Blokhut Athy - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Athy is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Tiny house Athy wordt geleverd met een dubbele deur met glas, 6 stuks enkele dichte deuren en over 8 stuks vast grote ramen. Zowel de ramen als de dubbele deur worden geleverd van woonkwaliteit met dubbele beglazing. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 484x1859 cm + Luifel 150 cm 
Funderingsmaat 462x1997 cm
Nokhoogte 290 cm
Ramen 8 vast 
Deuren 1 Dubbel met glas (150x198) & 6 Enkel dicht (79x198) 
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles 
Dakoppervlak 106 m²
Inhoud 227.3 m³
Oppervlakte (m²) 84.2 m² + 6.9 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Athy kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Athy. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

Op aanvraag is het mogelijk om deze blokhut te laten impregneren of om een grondlaag te laten spuiten. Neem voor de opties en kosten hiervan contact met ons op. 

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 2 andere opties.

1. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

2. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 29 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze houten woning Athy is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van betontegels of bij voorkeur een gestorte betonvloer). Blokhut Athy wordt standaard geleverd inclusief houten vloer (28mm) en onderbalken voor de houten vloer. Omdat de blokhut wordt opgebouwd op de meegeleverde houten vloer hoeft u geen gebruik te maken van funderingsbalken.  

Dakbedekking

Blokhut Athy wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse kleuren en patronen. Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op! De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties. 

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens via de extra opties complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een vuurverzonken dakgootset van 125mm breed of kunststof dakgootset van 100mm in de kleur antraciet. De dakgootsets worden gecompleet als set geleverd met bevestigingsmateriaal en zijn eenvoudig op maat te maken en te plaatsen.

Afmetingen Blokhut Athy

 • Totale Afmeting:  484 x 1859 cm + Luifel ca. 150 cm
 • Funderingsmaat: 462 cm x 1997 cm 
 • Nokhoogte: 290 cm
 • Hoogte zijkant dak: 230 cm
 • Hoogte Dubbele Deur met dubbel glas: 198 cm (inclusief kozijn)
 • Hoogte Enkele Deuren dicht (6 stuks): 198 cm (inclusief kozijn)
 • Kamer 1 afmeting: 484 x 286 cm (voorste ruimte)
 • Kamer 1 afmeting: 484 x 280 cm (achterste ruimte)
 • Kamer 2 afmeting: 243 x 120 cm
 • Kamer 3 afmeting: 343 x 180 cm
 • Kamer 4 afmeting: 343 x 301 cm
 • Kamer 5 afmeting: 343 x 301 cm
 • Kamer 6 afmeting: 484 x 315 cm
 • Veranda afmeting: 484 x 150 cm

Ramen en Deuren Pakket

Blokhut Athy wordt standaard geleverd met een Luxe Ramen en Deuren pakket. Dit luxe ramen en deuren pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 54mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/14/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/14/4mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot

Blokhut Athy kan tevens voor een -min prijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u Athy wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 800 x 1250 cm met andere indeling met 5 kamers? Kies dan voor Blokhut Freshford. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 1600 x 598 met een veranda aan de voor- en achterkant? Kies dan voor Blokhut Cashel.

Bestel ca. 5 x 20 meter blokhut Athy nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met 6 kamers & Veranda Blokhut Athy Blokhut Athy 484 x 1859 x 290 cm + Luifel 150 cm Wanddikte 70 mm   |   Wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 48.709,95 Per stuk incl. BTW