Blokhut Bastrup 1 Karibu 192 x 237 x 220 cm Wanddikte 28mm

Productnummer: KA91491   |   Lessenaarsdak   |   28mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu

€ 1.176,95 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 1 Karibu 192 x 237 x 220 cm Wanddikte 28mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • 28mm Blokhutprofiel met 6-plus-hoekverbinding
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 1 Karibu 192 x 237 x 220 cm Wanddikte 28mm

Houten Blokhut Bastrup 1 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Kuribu bestaat uit onbehandelde Scandinavisch vuren houten blokhutprofielen van 28 mm groef en veer met 6-plus-hoekverbinding. Blokhut Bastrup 1 valt onder de ca. blokhut 2x2 meter modellen en biedt ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap.

Afmetingen

Bastrup 1 van Karibu is 192 cm breed, heeft een diepte van 237 cm en en hoogte 220 cm. De constructie van deze blokhut bestaat uit 28mm blokhutprofielen met hoekverbindingen en extra brede balken. De 2.8 cm dikke onbehandelde blokhutprofielen zijn eenvoudig te stapelen waardoor Bastrup 1 eenvoudig is op te bouwen, ideaal dus voor de handige doe-het-zelver. U kunt deze houten blokhut gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf als verlengstuk voor uw tuin. 

Tuinhuis Bastrup 1 Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

De blokhut wordt geleverd inclusief enkele vleugeldeur van 82,5 x 173 cm met 3 lichtpanelen van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd, inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Hout geschaafd Ja Type/Model Bastrup Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 28mm Afmetingen 192 x 237 cm Funderingsmaat 175 x 220 cm Nokhoogte 220m Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (140x173) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 5,1 m² Inhoud (m³) 8 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! Blokhut Bastrup 1 van Karibu wordt onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

De lessenaarsdak (met dakhelling van 3 graden) is van massief houten dakplanken (mes en groef). Bastrup 1 wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie voor Bastrup 1 is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut. Bastrup 2 beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 28 cm, aan de zijkanten van 17,5 cm en aan de achterkant van 25 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens via de extra opties complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een transparant geimpregneerde houten dakgootset of een PVC dakgootset. Zowel de houten dakgootset als de kunststof dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief de benodigde bevestigingmateriaal voor het vastzetten van het dakgootsysteem.

Houten vloer?

Bastrup 1 wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de blokhut. Houten vloer in de bering van Blokhut Bastrup 1 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Behandelen met Beits

Om het hout te beschermen en/of een mooie kleur te geven, is het belangrijk om het hout te behandelen met een goede beits. Bij het sellecteren van opties heeft u de mogelijkheid om een kleur te sellecteren tegen meerprijs. Wij leveren dan blikken met beits, genoeg voor 2 lagen aan de buitenkant van uw tuinhuis of blokhut. Voor een goede kleur en bescherming adviseren wij altijd om beits in 2 lagen aan te brengen. Wij leveren Beitz - Blokhut en tuinhuis beits in 10 kleuren. De eerste 5 (Zwart, Wit, Antraciet, Antiek groen en Ral9010) zijn dekkende kleuren. De overige kleuren zijn transparant. Bij deze kleuren ziet u dus de natuurlijke uitstraling van het hout nog beter terug. De glansgraad is altijd zijdeglans. Dit betekend dat het een erg lichte glans heeft als de zon er op een bepaalde manier op staat. 

Levering

De levertijd van Bastrup 1 is ca. 3 weken. Bastrup 1 word geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, tussen maart en oktober, kan de levertijd oplopen (6-8 weken).

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Bastrup 1 kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 200 cm of zelfs 300 breed. Bastrup 1 met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Bastrup 1 met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 297 x 237 cm? Kies dan voor blokhut Bastrup 3. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Bastrup 1 met overkapping. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Bastrup 1 nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
28mm Blokhutprofiel Bastrup Karibu Sfeer Onbehandeld Blokhut Bastrup 1 Karibu 192 x 237 x 220 cm Wanddikte 28mm   |   Lessenaarsdak   |   28mm blokhutprofielen   |   Duitse A-merk Karibu
€ 1.176,95 Per stuk incl. BTW