Houten Blokhut Benny met Overkapping 850 x 420 cm

Inclusief dubbel glas en Easy-roofing aluminium dakbedekking

€ 4998,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
 • € 4998,95Dit product
€ 4998,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Benny met Overkapping 850 x 420 cm

 • Kan ook gespiegeld opgebouwd worden
 • Inclusief Easy-roofing
 • 45 mm dikke blokhutprofielen
 • Inclusief dakdoorvoer rond
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112025
Afmetingen:
850 x 420 cm
Extra:
Wanddikte 45 mm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5 mm
Nokhoogte:
236 cm
Ramen:
1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief dakleer
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
850 cm
Diepte:
420 cm

Houten Blokhut Benny met Overkapping 850 x 420 cm

Nu met GRATIS bezorging, deze blokhut Benny met veel bergruimte en overdekt gedeelte. U houdt van ruimte voor tuinspullen opbergen? Met blokhut Benny heeft u geen gebrek aan ruimte. U beschikt zowel over een zeer ruime binnenruimte en een mooie overdekte zijluifel. Blokhut Benny heeft een garage / berging van 570 bij 420 cm en daarbij overkapping 280 cm breed en 420 cm diep. Dankzij de extra wanddikte van 45 mm dik is dit tuinhuis stevig en stabiel. Het overdekte terras gedeelte is 270 cm breed en groot genoeg voor een kleine loungeset, tuintafel of als afdak voor fietsen. 

Blokhut Benny is een goede keuze voor wanneer u ruimte in de tuin heeft. Zo heeft u met Blokhut Benny genoeg ruimte voor een loungeset of houten eettafel op uw overdekte terras. Deze blokhut heeft een wanddikte van maarliefst 45 mm dikte, dat maakt uw tuinhuis met overkapping stevig en kwalitatief hoogwaardig. Bij ons leveren we deze blokhut Benny standaard met dubbel glas en easyroofing aluminium dakbedekking. 

Verduurzamen 

Wij kunnen uw blokhut groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Benny krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. We raden aan de blokhut na ongeveer 3 maand te beitsen met bijvoorbeeld een transparante beits of Embadecor.

U kunt ook kiezen voor het laten spuiten van de blokhut. De blokhut wordt dan in de grondverf gespoten in de kleur wit, transparant of antraciet. Let wel op dat het dakbeschot niet wordt meegespoten. U hoeft de planken alleen nog maar af te lakken met Embalan dekkende verf. We adviseren de veer en groef mee te lakken zodat alle delen van de plank goed beschermd zijn. Het in de grondverf laten spuiten kost 4 weken levertijd.  

Wanneer u uw blokhut niet wil laten verduurzamen kunt u Embadecor meebestellen. Embadecor is een transparant product met werkzame stoffen tegen verkleuring en aantasting van het hout door houtrotwekkende en oppervlakte schimmels.U kunt Embadecor ook gebruiken als extra bescherming op geïmpregneerde planken.

Meegeleverd

Bij blokhut met overkapping Benny krijgt u standaard meegeleverd:

 • Easy-roofing (45 m2)
 • Schroeven en toebehoren
 • Bouwtekening
 • Dubbel glas
 • Dakdoorvoer rond
 • Losse roedes voor de deuren en ramen

Ventilatie

Voor een langere levensduur van uw berging bevelen we aan voor goede ventilatie te zorgen. U kunt dit creeren door ventilatieroosters te plaatsen in uw blokhut. U plaatst 1 ventilatieroosten boven in de wand en 1 ventilatierooster in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie. 

Maten

De maten van de blokhut met overkapping Benny zijn 850x420x236 cm (lxbxh). De funderingsmaat is 830x400 cm. De afmeting van de berging is 150x400 cm, de blokhut 400x400 cm, wat de overkapping 280x400 cm maakt. De deuren zijn 261x195 cm en zijn voorzien van dubbel glas. De deuren zijn in 2 delen te openen waardoor u de overkapping goed kunt gebruiken zonder dat u last heeft van grote openslaande deuren. De maat van het raam is 210x95 cm en is te openen. De maten van de deuren en raam zijn inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 45 mm dik.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dit een degelijke blokhut met luifel voor loungen en eten in uw tuin. Plaats deze hoogwaardige tuinhuis met 45 mm dikte wanden en luifel nu voor een gunstige prijs en gunstige Thuiswinkel servicevoorwaarden.

Bestel blokhut Benny voor uw tuin. Bij ons standaard met deuren en ramen met dubbel glas en duurzaam easyroofing aluminium dakbedekking geleverd. 

Door ons uw blokhut Benny laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet meer te beitsen.  

Bestel blokhut Benny onder Thuiswinkel servicevoorwaarden bij houthandel Gadero, uw blokhutspecialist.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Wanddikte 45 mm Houten blokhut benny 850 x 420 cm Houten Blokhut Benny met Overkapping en zijluif 850 x 420 cm Inclusief dubbel glas en Easy-roofing aluminium dakbedekking Ruim op voorraad
€ 4998,95 per stuk incl. BTW