Blokhut Blockholm 2 Karibu 297 x 297 x 234 cm

Productnummer: KA9374   |   28mm Blokhutprofielen met 6+hoekverbinding   |   Duitse A-merk Karibu   |   Uit te breiden met diverse opties

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf januari 2021

€ 1499,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Karibu Afdak + Terras
Karibu Afdak + Terras
Samenstelling Sluiten
  • € 1499,95 Standaardproduct Blokhut Blockholm 2 Karibu 297 x 297 x 234 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Blockholm 2 Karibu 297 x 297 x 234 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • 28mm Blokhutprofiel met 6-plus-hoekverbinding
  • Dubbele Vleugeldeur 140 x 170 cm
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Blockholm 2 Karibu 297 x 297 x 234 cm

Blockholm 2 is een houten blokhut uit de Woodfeeling collectie van het Duitse topmerk Karibu en heeft een breedte van 297 cm, een diepte van 297 cm en een maximale (nok)hoogte van 234 cm. De zijkanten van het dak hebben een hoogte van ca. 193 cm. De constructie van deze moderne blokhut Blockholm 2 bestaat uit 28mm blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren hout met 6+ hoekverbindingen. U kunt deze ca. blokhut 3x3 meter gebruiken als bergruimte voor het stallen van uw tuingereedschap of fietsen, maar ook ideaal als buitenverblijf en verlengstuk voor u tuin. 

Blokhut Blockholm 2 van Karibu wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De dubbele openslaande deuren voor deze fraaie houten blokhut wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Aan de voorzijde van deze tuinhuis bevindt zich een draai-kantelraam (69 x 80 cm) inclusief echt glas wat zorgt voor lichtinval. Tuinhuis Blockholm 2 is ideaal te gebruiken als stalling of als extra bergruimte in uw tuin, door de blokhutprofielen zal vocht niet bij uw (motor)fietsen komen. 

Let op! Houten Blokhut Blockholm 2 van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Dak(bedekking)

Het zadeldak bestaat uit massief houten platen, en wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u dakshingles of zelfklevende bitumen dakbedekking in diverse types en kleuren meebestellen (sterk aanbevolen). Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van o.a. Dakshingles Recht in de kleur Zwart, Dakshingles Beverstraat in de kleur Donkerrood. Zelfklevende bitumen dakbedekking zijn leverbaar in de kleur Rood en Zwart. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van Blockholm 2 is het tevens mogelijk als extra optie een dakgootset van PVC mee te bestellen (meerprijs). Deze kunststof dakgootset van Karibu wordt geheel compleet geleverd inclusief valbuis en bevestigingsmateriaal. 

Houten vloer

Deze 28 dikte blokhut Blockholm 2 wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloer in de berging. Houten vloer in de bering van tuinhuis Blockholm 2? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief (KDI) keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Blockholm inclusief Afdak + Terras

Blockholm 2 van Karibu is tevens optioneel leverbaar inclusief afdak (luifel) aan de voorkant of een afdak + chique houten terras met houten hekwerk. Kijk bij de extra opties wanneer u Blockholm 2 van Karibu wilt uitbreiden met een afdak / voorluifel (onbehandeld). Deze voorluifel wordt als complete set geleverd inclusief 19 mm dikke dakplanken met veer en groef en schuine schoren. Wanneer u Blockholm 2 besteld wordt de totale diepte van het zadeldak ca. 420 cm. 

Blockholm 2 van Karibu is tevens uit te breiden met afdak en compleet houten terras plus hekwerk aan de voorkant. Deze onbehandelde houten terras wordt tevens als complete set geleverd inclusief onderliggers en 18 mm dikke houten terrasplanken. Het terras inclusief hekwerk is ca. 150 cm diep en biedt inclusief het afdak ruimte voor het plaatsen van een bankje zodat u heerlijk beschut kunt genieten van het buitenleven.

Hieronder links op de afbeelding Blockholm + Afdak en rechts Blockholm + Afdak en Terras.

Blockholm met Afdak + Terras

Levertijd

De levertijd van deze blokhut bedraagt ca. 3 weken, Blockholm 2 word geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd 6 - 9 weken bedragen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met Afdak + Terras Blokholm Karibu Sfeer Blokhut Blockholm 2 Karibu 297 x 297 x 234 cm   |   28mm Blokhutprofielen met 6+hoekverbinding   |   Duitse A-merk Karibu   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 1499,95 per stuk incl. btw