Blokhut Bristol 440 x 340 x 259 cm met grote luifel

Nu met gratis bezorging, dubbel glas en dakshingles   |   Groot terras voor de berging

€ 3398,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 3398,95Dit product
€ 3398,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Bristol 440 x 340 x259 cm met grote luifel

  • Ruime overkapping
  • Deur blijft droog door overkapping
  • Gratis thuisbezorgd
  • Zijraam kan zowel links als rechts geplaatst worden
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11116
Afmetingen:
440 x 340 + 290 x 259 cm
Extra:
Wanddikte 58 mm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
5.8 cm
Nokhoogte:
263 cm
Deurhoogte:
194 cm
Ramen:
3 waarvan 1 te openen is
Dakbedekking:
Dakshingles 36 m2
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
440 cm
Diepte:
630 cm

Blokhut Bristol 440 x 340 x259 cm met grote luifel

Het tuinhuis Bristol heeft een groot terras met overkapping en is omheind met een hekwerk. Door de grote ramen ontstaat er veel licht in de blokhut. Bovendien kan de zijraam geopend worden en deze berging geleverd met dubbel glas en alle bevestigingsmaterialen. Blokhut Bristol actie, nu met gratis bezorging, dubbel glas en 30m2 dakshingles.

Verduurzamen

Deze Tuindeco blokhut Bristol is geproduceerd uit onbehandeld vurenhout, maar kan tegen een meerprijs bewerkt worden met een groen of bruine impregnatie, grondlaag, beits of carefree protect. Door ons uw blokhut Bristol laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Bristol in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Bristol. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Inbegrepen

U ontvangt bij blokhut Bristol standaard al het bevestigingsmateriaal en de bouwtekening. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. De roedes voor de ramen en deuren worden los meegeleverd. Voor het dak worden dakshingles recht meegeleverd. U kunt dit bij opties wijzigen en de kleur aangeven.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.  

Afmetingen

De omvang van het zomerhuisje is 440 cm breed x 620 cm lang ( inclusief luifel ) x 263 cm hoog. De deuropening heeft een hoogte van 194 cm en een breedte van 159 cm inclusief het kozijn. De wanddikte is 58 mm en hout is kwalitatief Noord Europees vuren. De funderingsomvang is 420 x 610 cm. Aan de voorzijde zijn naast de deuren 2 vaste ramen geplaatst. Deze zijn niet te openen en zijn 78 x 194 cm inclusief kozijn. Aan de zijkant bevindt zich een derde raam, welke geopend kan worden. De afmeting hiervan is 213 x 96 cm. Voor meer frisse lucht raden wij de ventilatieroosters aan die u in een van de wanden kunt plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas alsook het glas in de dubbele deur. 

Tijdens de zomer is de uitbouw bij uitstek bruikbaar als buitenverblijf, waarbij u heerlijk kunt genieten van de schaduw. Zo kunt u 'savonds onder de luifel buiten zitten. Ook is het zomerhuisje zeer geschikt als slaapplaats voor bijvoorbeeld bezoek. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Wanddikte 58 mm Blokhut Bristol met luifel Blokhut Bristol met luifel 440 x 340 + 290 x 259 cm Nu met gratis bezorging, dubbel glas en dakshingles   |   Groot terras voor de berging Ruim op voorraad
€ 3398,95 per stuk incl. BTW