Blokhut Charlie Tweede Kans 450 x 350 x 222 cm Tuinkantoor Wanddikte 40 mm

Productnummer: 40.7363-TK Gehard Dubbel Glas   |   Wanddikte 40mm   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Blokhutten MEEST VERKOCHT

€ 3.849,95 € 3.523,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 74,88 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Daktrim
Pakaantal
Houten Dakgootset
Samenstelling Sluiten
  • € 3.523,95 Standaardproduct Blokhut Charlie Tweede Kans 450 x 350 x 222 cm Tuinkantoor Wanddikte 40 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Blokhut Charlie Tweede Kans 450 x 350 x 222 cm Tuinkantoor Wanddikte 40 mm

Deze tweede kans blokhut Charlie heeft lichte beschadigingen(zie foto) opgelopen en kan daarom voor een extreem scherpe prijs de deur uit. De beschadigingen zorgen niet voor hinder bij de bouw en zullen weinig afbreuk doen aan het aangezicht van deze fraaie blokhut. Na aanschaf kan u geen aanspraak doen op service om de beschadigde delen te vervangen daar dit al is verwerkt in de prijs.


Blokhut Charlie is dan een goede keuze. Dit is een ruime tuinhuis van 450 x 350 cm groot en 222 cm hoog. Tuinhuis Charlie beschikt over een lessenaardak en grote ramen en heeft hierdoor een modern karakter. Blokhut Charlie is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een robuuste wanddikte van 40 mm. Hierdoor is deze fraaie blokhut ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld een tuinkantoor. 

Aan de voorkant van deze royale tuinhuis bevindt zich een groot vast raam en een dubbele deur met een grote ramen. Hiermee biedt deze houten blokhut Charlie niet alleen veel lichtinval maar ook een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. Het vaste raam en de dubbele deur wordt standaard geleverd met gehard dubbel glas.

Blokhut Charlie 450 x 350 x 222 cm Tuinkantoor Wanddikte 40 mm

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 450x350 cm
Funderingsmaat 430x330 cm
Nokhoogte 222 cm
Ramen 1 vast (80x185)
Deuren 1 (160x190)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Lessenaarsdak
Dakbedekking Exclusief
Dakoppervlak 16.9 m²
Inhoud 28.6 m³
Oppervlakte (m²) 13.6 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor tuinhuis Charlie kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Fundering

Deze houten berging Charlie is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen en raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Charlie wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakleer, Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie of EPDM. Wij adviseren om het dak te bedekken met EPDM.

Let op! Kiest u voor het meebestellen van EPDM? Bestel dan een EPDM contactlijm voor dakbedekking mee. Bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Voor de afwerking van het dak en dakbedekking raden ook aan om een daktrimset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een Daktrim Set in standaard Aluminium kleur of in mondern Antraciet.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
blokhut-charlie.jpeg Blokhut Charlie Tweede Kans 450 x 350 x 222 cm Tuinkantoor Wanddikte 40 mm Gehard Dubbel Glas   |   Wanddikte 40mm   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Op voorraad
€ 3.849,95 € 3.523,95 Per stuk incl. BTW