Blokhut Daniel Geïmpregneerd 260 x 260 x 298 cm

Productnummer: DE2606

Afwijkende levertijd Op aanvraag

€ 1134,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 37,65 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Afdekkap
Afdekkap
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Samenstelling Sluiten
  • € 1134,95 Standaardproduct Blokhut Daniel Geïmpregneerd 260 x 260 x 298 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Daniel Geïmpregneerd 260 x 260 x 298 cm

  • Met 15m2 dakshingles recht zwart geleverd
  • Bij ons met glas geleverd
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen.

Blokhut Daniel Geïmpregneerd 260 x 260 x 298 cm

Deze 5 kantige Blokhut Daniel Geïmpregneerd 260 x 260 x 298 cm is uitermate geschikt als kleine opbergruimte. Door het 5 kantige design kan deze prachtige blokhut 3x3 meter in een hoek worden geplaatst zonder dat de ramen en deuren buiten het zicht komen. Door de grote ramen is er veel licht in de blokhut. De ramen zijn te openen zodat er geventileerd kan worden. 

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Daniël. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Fundering voor blokhut Daniël

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inbegrepen

Deze Blokhut Daniel van vuren hout wordt inclusief glaswerk en 15 m2 dakshingles geleverd. U kunt kiezen tussen rode, zwarte, groene en blauwe Dakshingels om zo het dak van uw tuinhuisje naar wens te bekleden. Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor bijvoorbeeld rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin. U koopt deze blokhut bij Gadero? De deur is bij ons voorzien van scharnieren. Het raam is voorzien van een uitzetroede. Een bevestigingsset bestaande uit schroeven en dergelijke leveren wij uiteraard standaard mee inclusief opbouwtekening en materiaallijst. 

Standaard bij blokhut Daniël

Deze blokhut Daniel met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Afmetingen

De breedte van deze populaire blokhut is 260 cm en de diepte is 260 cm. De deurhoogte van dit tuinhuisje is 190 cm inclusief kozijn en de nokhoogte van het huisje is 298 cm. De ramen zijn 77 x 112 cm inclusief kozijn en zijn te openen. De blokhutprofielen zijn 28 mm dik. Wanneer u een fundering voor deze Blokhut aan wilt leggen, moet er rekening worden gehouden met een funderingsmaat van 240 x 240 cm. 

Met een keur aan extra opties kunt u blokhut Daniël uitbreiden naar eigen smaak. Denk hierbij aan o.a. ventilatieroosters, funderingsbalken (sterk aanbevolen), houten vloer, beits (in blikken), afdekkap, aluminium daktrim, dakgootset en een extra wandlaag voor meer hoogte. Maak uw tuinhuis + overkapping compleet met een vloer naar eigen smaak. Kies bijvoorbeeld uit trendy abbeystones in wildverband in de kleur grijs of zwart. Of ga voor onze betaalbare 50x50 en 60x60 cm betontegels. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters. Tot slot bieden wij een ruime collectie loungesets en houten tuinmeubelen voor onder de luifel van de overkapping.

Montage blokhut Daniel

U heeft gekozen voor deze blokhut Daniel, maar heeft geen mogelijkheid deze zelf te plaatsen. Maak dan gebruik van onze montage service. Vul het aanmeldingsformulier in en u ontvangt een prijs op maat voor de montage.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Daniël Blokhut Daniel Geïmpregneerd 260 x 260 x 298 cm Inclusief glas en dakshingles
€ 1134,95 per stuk incl. btw