Houten Blokhut Eila met Overkapping 700 x 420 cm

Met dubbel glas en duurzaam easyroofing aluminium dak

€ 3799,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
 • € 3799,00Dit product
€ 3799,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Eila met Overkapping 700 x 420 cm

 • Inclusief Easy-roofing
 • Inclusief bevestigingmateriaal
 • Losse roedes voor de deuren en het raam
 • Kan ook gespiegeld opgebouwd worden
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE122023
Afmetingen:
700 x 420 cm
Extra:
Wanddikte 45 mm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5
Nokhoogte:
236
Deurhoogte:
190 inclusief kozijn
Ramen:
1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief dakleer
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
700 cm
Diepte:
420 cm

Houten Blokhut Eila met Overkapping 700 x 420 cm

Blokhut Eila is een goede keuze voor wanneer u ruimte in de tuin heeft. Zo heeft u met Blokhut Eila van 7x4 meter genoeg ruimte voor een loungeset of houten eettafel op uw overdekte terras. Deze blokhut heeft een wanddikte van maar liefst 45 mm dikte, dat maakt uw tuinhuis met overkapping stevig en kwalitatief hoogwaardig. Bij ons leveren we deze blokhut Eila standaard met dubbel glas en easyroofing aluminium dakbedekking. 

Verduurzamen

Wij kunnen uw blokhut groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Eila krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. We raden aan de blokhut na ongeveer 3 maand te beitsen met bijvoorbeeld een transparante beits.

U kunt ook kiezen voor het laten spuiten van de blokhut. De blokhut wordt dan in de grondverf gespoten in de kleur wit, transparant of antraciet. Let wel op dat het dakbeschot niet wordt meegespoten. U hoeft de planken alleen nog maar af te lakken met Embalan dekkende verf. We adviseren de veer en groef mee te lakken zodat alle delen van de plank goed beschermd zijn. Het in de grondverf laten spuiten kost 4 weken levertijd.  

Wanneer u uw blokhut niet wil laten verduurzamen kunt u Embadecor meebestellen. Embadecor is een transparant product met werkzame stoffen tegen verkleuring en aantasting van het hout door houtrotwekkende en oppervlakte schimmels.U kunt Embadecor ook gebruiken als extra bescherming op geïmpregneerde planken.

Meegeleverd

Bij blokhut met overkapping Eila krijgt u standaard meegeleverd:

 • Easy-roofing (40 m2)
 • Schroeven en toebehoren
 • Bouwtekening
 • Dubbel glas
 • Dakdoorvoer rond
 • Losse roedes voor de deuren en ramen

Ventilatie

Voor een langere levensduur van uw berging bevelen we aan voor goede ventilatie te zorgen. U kunt dit creeren door ventilatieroosters te plaatsen in uw blokhut. U plaatst 1 ventilatieroosten boven in de wand en 1 ventilatierooster in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie. 

Maten

De maten van de blokhut met overkapping Eila zijn 700x420x236 cm (lxbxh). De funderingsmaat is 680x400 cm. De afmeting van de berging is 400x400 cm, wat de overkapping 280x400 cm maakt. De deuren zijn 261x195 cm en zijn voorzien van dubbel glas. De deuren zijn in 2 delen te openen waardoor u de overkapping goed kunt gebruiken zonder dat u last heeft van grote openslaande deuren. De maat van het raam is 210x95 cm en is te openen. De maten van de deuren en raam zijn inclusief kozijn. De blokhutprofielen zijn 45 mm dik.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dit een degelijke blokhut met luifel voor loungen en eten in uw tuin. Plaats deze hoogwaardige tuinhuis met 45 mm dikte wanden en luifel nu voor een gunstige prijs en gunstige Thuiswinkel servicevoorwaarden.

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Wanddikte 45 mm Houten blokhut Eila 700 x 420 cm Houten Blokhut Eila met Overkapping 700 x 420 cm Met dubbel glas en duurzaam easyroofing aluminium dak Ruim op voorraad
€ 3799,00 per stuk incl. BTW