Blokhut Erke 585 x 530 x 265 cm

Productnummer: DE11174 Tuinhuis met berging   |   Inclusief dakshingles recht en gratis bezorging

€ 3279,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 5-6 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 7-8 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 3279,00Dit product
€ 3279,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Erke 585 x 530 x 265 cm

  • Inclusief dakshingles recht
  • Gratis thuisgbezorgd
  • Inclusief cillinderslot
  • Aparte berging

Blokhut Erke 585 x 530 x 265 cm

Het tuinhuis Erke bestaat uit twee ruimtes en een overkapping. De grote blokhut is 430x330 cm. Deze heeft een dubbele deur met cillinderslot. De dubbele deur in de blokhut is voorzien van een raamwerk met enkel glas. Daarnaast heeft de blokhut twee hoge, vaste ramen aan de voorzijde en een uitzetraam aan de zijkant. Ook deze zijn voorzien van enkel glas. Aan de voorzijde van de blokhut Erke is een overkapping van 430 cm breedte en 200 cm diepte. Met deze overkapping geniet u in de zomer overdag van de schaduw en 's avonds van de beschutting van dit buitenverblijf. Tot slot heeft het tuinhuis Erke, van 6x5 meter, nog een kleine berging van 100 cm breed en 330 cm diep. 

Afmetingen

De maten van het tuinshuis zijn 430x330 cm (buitenmaten) en ca 270 cm hoog. De afmeting van de berging is 155x330 cm. De deur in de berging is door het schuine dak niet heel groot, namelijk 160 cm hoog en 58 cm breed. Deze deur is voorzien van een raam en wordt geleverd met cillinderslot. De dubbele deur in de blokhut is 159x188 cm inclusief kozijn en zijn voorzien van enkel glas en cillinderslot. De 2 ramen naast de dubbele deur zijn 40x188 cm inclusief kozijn en kunnen niet open. Het raam aan de zijkant is wel te openen en is inclusief kozijn 136x85 cm. De deuren en ramen worden met vaste roedes geleverd. De overkapping is 430x200 cm. De wanden van het tuinhuis Erke zijn gemaakt 4,5 cm dik, onbehandeld vurenhout. Houdt bij het plaatsen van de blokhut rekening met een funderingsmaat van 565 cm x 510 cm. De nokhoogte is ca 270 cm. De blokhut kan gespiegeld opgebouwd worden.

Verduurzamen

Wij kunnen uw blokhut groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Erke krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 10 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Erke in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan. Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 10 potten nodig van 2.5 liter per pot. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Erke. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Blokut Erke, nu met 36m2 dakshingles, enkel glas en gratis levering.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
blokhut erke Blokhut Erke Tuindeco 585 x 530 x 265 cm Tuinhuis met berging   |   Inclusief dakshingles recht en gratis bezorging Ruim op voorraad
€ 3279,00 per stuk incl. BTW