Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE112100 Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar   |   Inclusief Dakleer (19,5 m2) & Dubbele Deur (enkel glas)   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.538,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Extra Achter- en zijwanden
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 1.538,95 Standaardproduct Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

  • Standaard Grijs Geïmpregneerd
  • Inclusief Dakleer (19,5 m2)
  • Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)
  • Ook gespiegeld op te bouwen (dakaanbouw zowel links als rechts)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen.

Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

U zoekt naar een geïmpregneerde overkapping met tuinhuis, maar groen geïmpregneerd is niet helemaal uw smaak? Dan kiest u voor de blokhut Freddy in luxe grijs geïmpregneerd. Even duurzaam behandeld, maar dan met een chique grijze kleur. Bovendien wordt dit tuinhuis standaard al behandeld geleverd, zo hoeft u niet de gebruikelijke aantal weken te wachten op uw overkapping. De blokhut Freddy is, met een wanddikte van 28 mm, de ideale combinatie van een tuinhuis en overkapping in één. In de opbergruimte stalt u uw tuinmeubilair, fietsen en gereedschap en onder de overkapping is het in de zomer goed toeven. Voordeel van deze blokhut is dat hij gespiegeld opgebouws kan worden. 

Verder kijken: overkapping ca 6x3 meter   blokhut ca 6x3 meter

Blokhut Freddy Grijs Geïmpregneerd - Wanddikte 28 mm

Dit tuinhuis en overkapping in één is al standaard grijs geïmpregneerd. Dit bespaart u veel tijd. Een tuinhuis nadien laten impregneren kan namelijk weken duren. Bovendien heeft blokhut Freddy een handige bergruimte en een overkapping, zodat u niet hoeft te kiezen tussen een overkapping of een tuinhuis.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 300+298x250 cm
Funderingsmaat 578x230 cm
Nokhoogte 217 cm
Overkapping 298 cm
Staanders 1
Deuren 1 (162x188)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Lessenaarsdak
Dakbedekking Dakleer
Dakoppervlak 16,5 m²
Inhoud 12,8 m³
Oppervlakte (m²) 12,8 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Freddy met overkapping kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset  bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De dikte van de wand is 2.8 cm en het hout is van behandeld vuren. De maten van dit populaire tuinhuis met luifel zijn 598 cm breed, 250 cm diep en de nokhoogte is 217 cm. De zijluifel verlengd het geheel met 300 cm. De luifel zorgt voor extra beschutting tegen bijvoorbeeld de zon, kortom u heeft een tuinhuis en overkapping in één. 

De handige tuinberging is aan de voorkant 217 cm hoog en aan de achterkant 190 cm. Deze is ook te verhogen door een extra wandlaag toe te voegen, u krijgt dan een extra rij blokhutprofielen meegeleverd. Voor langere mensen bevelen we dit sterk aan. De maten van de fundering zijn 578 cm x 230 cm. De staander aan de voorzijde bij het overdekte terras is 7 cm dik. De afmetingen van de deuren zijn 162 x 188 cm inclusief kozijn. De oppervlakte van deze blokhut is 12,8 m².

Deuren: 1 (162x188)

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Freddy. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Blokhut Freddy wordt standaard geleverd met 19,5 m2 dakleer. Als extra optie kunt u duurzamere vormen van dakbedekking meebestellen (aanbevolen). Kijk bij de extra opties wanneer u Easyroofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam) wilt meebestellen (meerprijs).

Voor het afvoeren van hemelwater van het licht hellende platte dak kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties wanneer u een dakgootset kunststof 100mm in de kleur Antraciet ofwel een dakgootset in vuurverzinkt 125mm mee wilt bestellen.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inclusief

Blokhut Freddy wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, bouwtekening en dakleer. Deze blokhut is standaard grijs geïmpregneerd, geen extra levertijd dus! De deuren worden inclusief enkel glas geleverd. Deze blokhut Freddy met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Blokhut Freddy van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de basis berging. Houten vloer meebestellen? Kijk bij de extra opties wanneer u een vloerpakket (onbehandeld of geimpregneerd) wilt meebestellen.

Voeg nu een extra zijwand toe aan blokhut Freddy! Selecteer bij extra opties een extra zijwand voor blokhut Freddy en maak uw blokhut dicht. Een extra zijwand zorgt voor meer privacy en beschutting tegen weer en wind. De zijwand wordt met behulp van een dubbele u-lijst gemonteerd en is gemaakt van grijs geïmpregneerde blokhutprofielplanken.

Wij leveren deze geïmpregneerde tuinhuis met luifel 5 jaar garantie op houtrot bij gebruik van funderingsbalken en dakgootsets volgens onze bouwtekeningen geplaatst.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten en alle soorten dakbedekking.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een extra dichte wand of een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Freddy blokhut grijs geimpregneerd Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd - Wanddikte 28 mm Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar   |   Inclusief Dakleer (19,5 m2) & Dubbele Deur (enkel glas)   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden
€ 1.538,95 per stuk incl. btw