Blokhut Frodo 430 x 430 + 220 x 258 cm

Ruim tuinhuis met buitenverblijf   |   Geleverd inclusief ramen en deuren met glas

€ 2998,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 2998,95Dit product
€ 2998,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Frodo met veranda 430 x 430 + 220 x 258 cm

  • Gratis bezorging
  • Ruime overkapping
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Veel ramen dus veel licht
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11168
Afmetingen:
430 x 430 + 220 x 258 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5 cm
Nokhoogte:
258 cm
Deurhoogte:
190 cm
Ramen:
3
Dakbedekking:
Dakshingles 36 m2
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
430 cm
Diepte:
430 + 220 cm

Blokhut Frodo met veranda 430 x 430 + 220 x 258 cm

Blokhut Frodo Actie, nu met enkel glas, gratis bezorging en 36m2 dakshingles recht geleverd. Deze zeer ruime blokhut Frodo met veranda van het merk Tuindeco is zeer geschikt als tuinberging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen enzovoorts. 

Dit tuinhuis van onbehandeld Noordeuropees vurenhout heeft wanden van 4.5 cm dik. De vuren houten blokhut is 430 cm x 430 cm. Met een overdekte veranda (luifel) van 220 cm zit u in de zomer overdag  fijn in de schaduw en kunt u 's avonds lang genieten van de beschutting die deze overkapping biedt.

Afmeting

De totale maat van het buitenverblijf Frodo is 430 cm x 630 cm, met een nokhoogte van 258 cm. De dubbele deur is inclusief kozijn 160 x 190 cm en is voorzien van enkel glas. De ramen naast de dubbele deur zijn vast en zijn 40 x 190 cm inclusief kozijn. Aan de zijkant bevindt zich een raam die te openen is en is 136 x 85 cm. Dit raam kan zowel links als rechts geplaatst worden in het tuinhuis. De deuren en ramen hebben vaste roedes. De dikte van de blokhutprofielen is 45 mm. 

Standaard meegeleverd

Alle blokhutten van Tuindeco worden geleverd met bevestigingsmateriaal, dakbedekking en handleiding. Let op, impregneren kost 3 weken extra levertijd. De ramen en deuren zijn voorzien van enkel glas.

Verduurzamen

Door ons uw blokhut Frodo laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Frodo in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Frodo. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
blokhut frodo Blokhut Frodo Met veranda 430 x 430 + 220 x 258 cm Ruim tuinhuis met buitenverblijf   |   Geleverd inclusief ramen en deuren met glas Ruim op voorraad
€ 2998,95 per stuk incl. BTW