Blokhut Gabriella 595 x 400 x 230 cm Wanddikte 58 mm

Productnummer: DE11455   |   Dubbel Glas   |   Deur en ramen zowel links als rechts te plaatsen   |  

12 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 7.892,26 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 167,71 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 11 weken)
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
 • € 7.892,26 Standaardproduct Blokhut Gabriella 595 x 400 x 230 cm Wanddikte 58 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Gabriella 595 x 400 x 230 cm Wanddikte 58 mm

 • Uit te breiden met diverse extra opties
 • Wanddikte 58 mm
 • Dubbel Glas
 • Ruime blokhut met veel lichtinval
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Exclusief Dakbedekking (Dakbedekking mee te bestellen sterk aanbevolen)
 • Starterset niet inbegrepen

Blokhut Gabriella 595 x 400 x 230 cm Wanddikte 58 mm

Thuis werken? En wilt u daarvoor een houten tuinkantoor met veel glas en 58 mm dikke wand plaatsen in uw tuin? Blokhut Gabriella is dan een uitstekende keuze. Tuinhuis Gabriella is een zeer royale blokhut met lessenaarsdak van maar liefst 595 x 400 cm en een maximale hoogte van 230 cm. Deze hoogte van deze blokhut aan de achterkant bedraagd 225 cm. Hiermee valt Blokhut Gabriella onder de 6 x 4 Blokhut modellen.

Tuinhuis Gabriella beschikt over een dubbele deur met veel glas en grote ramen en heeft hierdoor een modern karakter en zorgt voor veel lichtinval. Blokhut Gabriella is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een robuuste wanddikte van 58 mm. Hierdoor is deze fraaie blokhut ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld een tuinkantoor. 

Blokhut Gabriella - wanddikte 58 mm en dubbel glas

Aan de voorkant van deze royale tuinhuis bevinden zich naast een dubbele deur maar liefst 3 grote vast ramen. Hiermee biedt deze houten blokhut niet alleen veel lichtinval maar ook een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. Het vaste raam en de dubbele deur wordt standaard geleverd met dubbel glas.

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren
 • Wanddikte: 58mm
 • Afmetingen: 595 x 400 cm
 • Luifel: Ja
 • Funderingsmaat: 575 x 380 cm
 • Nokhoogte: ca. 230 cm
 • Ramen: 3 vaste ramen (77x182)
 • Deuren: 1 Dubbele deur (159x188)
 • Type Beglazing: Dubbel glas
 • Type Dak: Lessenaarsdak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 21.8 m²
 • Dakoppervlak (m²): 25.2 m²
 • Inhoud (m³): 49.1 m³
 • Gespiegeld op te bouwen? Ja
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Gabriella kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor dit tuinhuisje. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van deze ruime blokhut 3 opties:

1. Indien u door ons uw blokhut Gabriella te laat impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog de blokhut af te lakken met een transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog twee keer in één of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen groen en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Leg de (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken en zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u de nerfstructuur zichtbaar houden? Dan adviseren wij om deze blokhut onbehandeld te bestellen en zelf te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Fundering

Deze berging Gabriella is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen en raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Gabriella wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie of EPDM. Wij adviseren om het dak te bedekken met EPDM, dit is de duurzaamste optie. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Voor de afwerking van het dak en dakbedekking raden ook aan om een daktrimset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een Daktrim Set in standaard Aluminium kleur of in mondern Antraciet.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van houten blokhut Gabriella kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 100mm van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootset worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model met luxe schuifdeuren en extra berging? Kies dan voor blokhut Meg. Wilt u dit model maar dan in ca 4 x 3 meter met 1 groot raam, bekijk dan blokhut Hazel. Blokhut Annabel is een slag kleiner dan blokhut Gabriella. Blokhut Meaghan is een optie als u een tuinhuisje wil met minder grote ramen en een dubbele deur in het midden. 

Bestel 6x4 meter blokhut Gabriella nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage Service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Wilt u meer informatie? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Gabriella Blokhut Gabriella 595 x 400 x 230 cm Wanddikte 58 mm   |   Dubbel Glas   |   Deur en ramen zowel links als rechts te plaatsen   |  
€ 7.892,26 Per stuk incl. BTW