Blokhut Genève Dubbel Duxwood 300 x 300 x 255 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DX2652   |   Duxtailmethode 120 met 12x12 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken!

Aangepaste levertijd Levertijd 6 weken

€ 2.966,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Daktrimset Duxwood
Funderingsbalken Duxwood
Impregneren Duxwood (levertijd 6-7 weken)
Coating Basiskleur Duxwood (levertijd 6-7 weken)
Coating Accentkleur Duxwood (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coating Basiskleur Duxwood)
Samenstelling Sluiten
  • € 2.966,95 Standaardproduct Blokhut Genève Dubbel Duxwood 300 x 300 x 255 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Genève Dubbel Duxwood 300 x 300 x 255 cm Wanddikte 28 mm

  • Gemakkelijk te monteren dankzij Duxtail bouwmethode
  • Plat dak incl. EPDM dakbedekking
  • Dubbele deur incl. Dubbel Veiligheidsglas & 3 Puntssluiting
  • Uit te breiden met verschillende opties
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Genève Dubbel Duxwood 300 x 300 x 255 cm Wanddikte 28 mm

Zoekt u een eenvoudig te monteren tuinhuis van Scandinavisch vurenhout? Kies dan voor blokhut Genève 300 x 300 cm van Duxwood. De blokhutten van Duxwood zijn gemakkelijk op te bouwen dankzij de unieke en gepatenteerde Duxtail bouwmethode. Het tuinhuis is gemaakt van Noord-Europees vuren en beschikt over een basis berging van 3 x 3 meter en heeft een luxe dubbele deur. De buitenmaat van de blokhut is 306 x 306 cm en heeft een hoogte van 2.55 meter. De blokhut is uitstekend geschikt voor het opbergen van uw tuingereedschap, tuinmeubelen of fietsen.

Duxtailmethode

Blokhut Genève Dubbel kunt u eenvoudig opbouwen middels de unieke Duxtailmethode 120 van Duxwood. De 12 x 12 cm duplo verlijmde staanders hebben sleuven waar de wanddelen/blokhutprofielen met een wanddikte van 28mm, eenvoudig in te schuiven zijn. Hierdoor krijgt u strakke wanden die naadloos op elkaar aansluiten. De staanders zijn mooi afgewerkt met schuine schoren en het dak met afgeschuinde gordingen.

Aan de bovenzijde van de duplo verlijmde staanders, worden ringbalken (65 x 145 cm) geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de constructie van de blokhut in de juiste positie wordt geplaatst. De ringbalken worden door middel van zwaluwstaartverbindingen in de staanders geschoven, zodat het tuinhuis in een handomdraai haaks komt te staan.

Blokhut Genève Dubbel Duxwood - Dubbelglas en Wanddikte 28 mm

Tuinhuis Genève 300 x 300 cm van Duxwood heeft een wanddikte van 2,8 cm en wordt standaard geleverd met een luxe dubbele deur.

Bouwmethode Duxtail 120 Afmetingen (buitenmaat)   306 x 306 cm Wandhoogte ca. 235 cm Nokhoogte ca. 255 cm Overstek 25 cm (excl. achterzijde) Staanders 4 stuks 12x12 cm (duplo verlijmd) Dakmaat (b) 356 x (d) 331 cm Deuren 2 (luxe) Beglazing Dubbel Veiligheidsglas Daksoort Plat dak Dakbedekking Inclusief EPDM Wanddikte  28 mm Dakbeschot 18x95 mm vellingdelen Boeidelen 28x145 mm Dakbedekking

Blokhut Genève 300 x 300 cm met dubbele deur wordt standaard geleverd met EPDM dakbedekking. De dakbedekking wordt als compleet pakket geleverd met onder andere op maat gesneden EPDM rubberfolie, lijm en hemelwaterafvoer 63 mm rond. Voor het afwerken van de randen van het dak is het mogelijk om een daktrimset mee te bestellen (sterk aanbevolen). Deze sets worden meegeleverd met onder andere hoekstukken, rechte stukken, verbindingsstukken en daktrimschroeven. Bij de extra opties kunt u voor een meerprijs kiezen voor een complete daktrimset in brute aluminium of zwarte kleur.

Verduurzamen van de blokhut

Blokhut Genève van Duxwood wordt standaard onbehandeld geleverd in blank gedroogd Noord-Europees vuren. U kunt ervoor kiezen om het tuinhuis te verduurzamen door impregneren of coaten. Let wel op dat de levertijd circa 6 tot 7 weken langer is. De levertijd kan uiteenlopen afhankelijk van de tijd van het jaar.

Impregneren: Bij de extra opties van blokhut Genève 300 x 300 cm kunt u ervoor kiezen om de blokhut te laten impregneren voor een meerprijs. Het tuinhuis wordt dan middels de vacuüm/drukmethode en geheel onder KOMO-voorwaarden geïmpregneerd. U kunt kiezen uit groen of bruin (donker) impregneren. Dankzij de behandeling heeft de blokhut geen verdere afwerking nodig. Drukgeïmpregneerd hout kan na circa 3 maanden overgeschilderd worden (ons advies).

Wie ervoor kiest om te impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Schimmels, bacteriën en insecten krijgen dankzij het impregneren geen kans om het hout van de blokhut aan te tasten. Let op: Kiest u voor het impregneren (meerprijs) van uw blokhut en besteld u hier speciale kunststof funderingsbalken (meerprijs) bij? Dan ontvangt u vanuit Duxwood 10 jaar garantie op het geïmpregneerde hout.

Coating in diverse kleuren: U kunt er ook voor kiezen om de blokhut te coaten (meerprijs). De constructies worden in de gewenste kleur rondom 2-laags behandeld (zowel binnen als buitenkant). De onderdelen worden middels een milieuvriendelijke verftechniek rondom gespoten. De coating beschermt het hout tegen vocht en UV-stralen. Voor een optimale behandeling adviseren wij om de blokhut met nog 1 laag te behandelen na montage. U kunt kiezen uit verschillende basiskleuren en accentkleuren.

Let op: Het dakbeschot van de blokhut wordt niet mee gespoten!

Coating Basiskleur: De blokhut is te bestellen in een basiskleur waarbij de wanden en dakbalken rondom 2-laags worden gecoat. U heeft de keus uit maar liefst 7 trendy kleuren waaronder Pure White (RAL 9010), Silk Grey (RAL 7044), Terra Brown (RAL 8028) en Graphite Black (RAL 9011). Kijk bij de optie Coating Basiskleur voor de opties voor het bestellen van de blokhut in de gewenste basiskleur. Coating

Accentkleur: Naast een basis kleur kunt u de blokhut ook bestellen in een combinatie met een accentkleur. Nadat u heeft gekozen voor optie basiskleur heeft u de mogelijkheid om een accentkleur te selecteren. Hierbij worden de staanders, ringbalken, dubbele deur en daklijsten 2-laags behandeld in de door u gewenste accentkleur. Zo kunt u bijvoorbeeld deze moderne blokhut laten coaten in de basis wandkleur Silk Grey (RAL 7044) met accentkleur Pure White (RAL 9010) voor onder andere de staanders, daklijsten en dubbele deur. U kunt er ook voor kiezen om dezelfde kleuren te gebruiken.

Let op: De optie Coating Accentkleur is enkel te kiezen wanneer u gekozen heeft voor de optie Coating Basiskleur Duxwood (meerprijs). Het is niet mogelijk om enkel een accentkleur te laten coaten.

Fundering

Plaats uw blokhut op een fundering die waterpas is. De blokhut kunt u plaatsen op een ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of houten vlonder. U kunt uw tuinhuis ook opbouwen op 8 x 20 mm dikte betonbanden. Bij een drassige ondergrond is ons advies om de fundering met piketpalen in combinatie met 4 x 20 cm Azobe constructiebalken te plaatsen.

Kunststof funderingsbalken raden wij in alle gevallen sterk aan. Bij de extra opties kunt u ervoor kiezen om speciale composiet kunststof funderingsbalken van 70 x 40 mm zonder afwatering, mee te bestellen. U plaatst deze funderingsbalken rondom en onder de gehele constructie.

Levertijd Blokhut

Genève Dubbel 300 x 300 cm heeft onbehandeld een levertijd van circa 2 weken. Kiest u ervoor om het hout te laten behandelen door deze te impregneren of coaten? Houd dan rekening met een levertijd van circa 6 tot 7 weken. Dit kan uiteenlopen, afhankelijk van de tijd van het jaar. Er gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied voor de blokhutten van Duxwood. De tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Niet de juiste afmeting die u zoekt? Bekijk ons complete assortiment met Duxwood blokhutten voor alternatieven.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uniek Duxtail methode Blokhut Genève Dubbel 300 x 300 cm Duxtail 120 Blokhut Genève Dubbel Duxwood 300 x 300 x 255 cm Wanddikte 28 mm   |   Duxtailmethode 120 met 12x12 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken!
€ 2.966,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!