UITVERKOCHT Blokhut Gigamodern 690 x 420 x 240 cm

Productnummer: DE11026 Actie: nu met gratis bezorging   |   Inclusiefglas & 60m² dakleer   |   Multifunctionele blokhut met zijluifel

Tijdelijk niet leverbaar UITVERKOCHT

€ 3099,00 per stuk incl. btw

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Spuiten grondlaag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Dakdoorvoer
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 3099,00Dit product
€ 3099,00Totaal incl. BTW

Voor- en nadelen van Blokhut Gigamodern 690 x 420 x 240 cm

  • Inclusief dakleer
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Gratis bezorging

Blokhut Gigamodern 690 x 420 x 240 cm

Blokhut Gigamodern is een modern tuinhuisje met zijluifel overkapping. Deze moderne combinatie, tuinhuisje met overkapping, heeft een afmeting van 690 cm breed x 420 cm diep. De nokhoogte van deze multifunctionele blokhut met overkapping is 240 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 195 cm. De oversteek rondom bedraagt 20 cm. De zijluifel is 295 cm en ideaal om nog meer opbergruimte van te maken, fietsen te plaatsen of zelfs een heerlijke loungehoek te creëren. Deze trendy houten tuinhuis met luifel wordt geleverd inclusief 60m² dakleer en valt onder de blokhut 7x4 meter modellen.

Deze blokhut Gigamodern is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap. Dit 420 x 420 cm grote tuinhuis heeft een dubbele deur en is voorzien van beslag. Deze blokhut Gigamodern wordt geleverd inclusief glas, bevestigingsmaterialen en dakbedekking in de vorm van dakleer. Eventuele opties zijn een houten vloer, funderingsbalken, stormankerset, dakgootset en ventilatieroosters of een wandlaag voor extra hoogte.

Maten

Deze moderne blokhut Gigamodern heeft een afmeting van 690 cm breed x 420 cm diep en heeft een nokhoogte van 228 cm. De plankdikte is 28 mm. Daarnaast komt naast dit tuinhuis een zijluifel van 270 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 199 cm en 143 cm breed. De oversteek van het dak rondom bedraagt 20 cm. Dit tuinhuisje Gigamodern wordt geleverd inclusief 60 m² dakleer. De funderingsmaten zijn 410 x 680 cm. Zijluifel van blokhut Gigamodern kan overigens gespiegeld geplaatst worden.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Impregneren of grondverf laag?

Door ons uw blokhut Gigamodern laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel!Impregneren beschermt uw blokhut tegen schimmels en andere aantastingen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Gigamodern in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Gigamodern. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. 

Ventilatie

Goede ventilatie van uw berging is erg belangrijk. Wij raden u aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 1 op de linkerwand en 1 op de rechterwand. Plaats hierbij 1 rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in uw berging. Wanneer u ventilatieroosters als optie meebesteld ontvangt u 2 roosters en de daarbij behorende schroeven.

Extra zij- en/of achterwanden?

Wilt u graag extra zij- en/of achterwanden toevoegen aan uw blokhut? Selecteer bij extra opties een zij- en of achterwand. De zij- en achterwanden zijn gemaakt van blokhutprofiel planken. De achterwand wordt met een dubbele u-lijst bevestigd. De zijwand wordt middels dubbele u-lijst gemonteerd.

Inclusief

Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief enkel glas, bevestigingsmaterialen, bouwtekening en dakbedekking (dakleer - 60 m2). Eventuele opties zijn een houten vloer, funderingsbalken, stormankerset, dakgootset en ventilatieroosters.

Gratis bezorging

Actie, nu met gratis bezorging. De levertijd van tuinhuis / deze berging is circa 4-5 werkdagen, door voorraad snel door ons te leveren. Standaard wordt deze overkapping met luifel onbehandeld geleverd. Impregneren is optie. Dit duurt 3 weken. De luifel is ideaal voor het plaatsen van fietsen en dergelijke. Ook kunt u de luifel als terras gebruiken. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
tuinhuis vianenBlokhut Gigamodern 690 x 420 x 240 cm Actie: nu met gratis bezorging   |   Inclusiefglas & 60m² dakleer   |   Multifunctionele blokhut met zijluifel
€ 3099,00 per stuk incl. btw