Blokhut Gitte Geïmpregneerd 260 x 260 cm met zadeldak + 70 cm luifel Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11225 Dubbele deur met raamroeden   |   Geïmpregneerd bij de prijs inbegrepen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.063,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.063,95 Standaardproduct Blokhut Gitte Geïmpregneerd 260 x 260 cm met zadeldak + 70 cm luifel Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Gitte Geïmpregneerd 260 x 260 cm met zadeldak + 70 cm luifel Wanddikte 28 mm

  • Inclusief 16.5 cm Dakleer
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Dubbele deur Inclusief Enkel Glas met losse roedes
  • Standaard groen geimpregneerd

Blokhut Gitte Geïmpregneerd 260 x 260 cm met zadeldak + 70 cm luifel Wanddikte 28 mm

Zoekt u een vierkante blokhut 3x3 meter met zadeldak en voorluifel? Deze reeds geïmpregneerde blokhut Gitte is ideaal om uw tuinmaterialen in op te bergen. De afmeting van deze houten tuinberging is 260 cm x 260 cm en wordt verlengd door een luifel van 70 cm. De blokhut Gitte heeft een nokhoogte van 242 cm. De funderingsmaat van het tuinhuisje is 240 cm x 240 cm.

Wij leveren Tuinhuis Gitte standaard groen geimpregneerd aan. Het voordeel van impregneren is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen.

Reeds Verduurzaamd

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf , voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 3 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Gitte. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Inbegrepen

Blokhut Gitte wordt standaard geleverd met 16.5 m2 dakleer. De deuren zijn voorzien van enkel glas. De roedes voor de ramen van de deuren worden los meegeleverd. Deze blokhut Gitte met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Starterset

Voor blokhut Gitte Geimpregneerd kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhut Gitte. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

Deze 260 x 260 cm grote blokhut heeft een dubbele deur van 149 x 199 cm (inclusief kozijn). Op het schuine, zelf afwaterende dak zit 16.5 m2 dakleer. Voor de ramen in de deuren van blokhut Gitte wordt enkel glas meegeleverd. De scharnieren kunnen anders zijn dan op de afbeelding. De afmetingen van dit tuinhuisje Gitte zijn: 260 cm breed x 260 cm diep x 245 cm nokhoogte. De oversteek aan de voorzijde is 70 cm en aan de achterzijde 10 cm. De funderingsmaat is 240 x 240 cm. Deze tuinberging Gitte is voorzien van dakleer. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 28 mm. Het puntdak is voorzien van 16.5 m2 dakleer. 

Dakbedekking

Blokhu Gitte Groen Geimpreerd wordt standaard geleverd met 16.5 m2 bitumen dakleer voor het bedekken van het puntdak. Voor een meerprijs kunt u deze blokhut ook bestellen met duurzamere vormen van dakbedekking waaronder dakshingles, dakpanprofielplaten en aqua-pan. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart, Dakshingles Beverstaart Groen, Dakpanprofielplaten in Terracotta rood of Aqua-pan in Antraciet-grijs.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee bestellen. Kijk hiervoor de extra opties.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens bij de extra opties complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 65 en 100 mm in de kleur antraciet of eek dakgootset van 125 mm in verzinkt.

Let op! Voor het goed monteren van een dakgootset adviseren wij oom gootplanken van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Fundering

Deze blokhut/berging Gitte is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten) 
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met zadeldak blokhut gitte geimpregneerd Blokhut Gitte Geïmpregneerd 260 x 260 cm Met zadeldak + 70 cm luifel Wanddikte 28 mm Dubbele deur met raamroeden   |   Geïmpregneerd bij de prijs inbegrepen
€ 1.063,95 per stuk incl. btw